Mam takie pytanie; jak ktoś napisze komentarz pod moim postem w grupie i biorę opcję "ukryj" to czy ów komentarz jest niewidoczny tylko dla mnie czy nikt go nie widzi?
Bo po ukryciu takiegoż komentarza, po chwili widzę kolejne komentarze innych osób, nawiązujące do tego wcześniejszego - ukrytego.
Z góry dzięki za odpowiedź
To też tak nie działa. Jesli zablokujesz, komentarz zostaje. Nie widzisz go tylko oraz osoba, która go napisała. Inni widzą normalnie ten komentarz. Tak mi się wydaje.
(30-12-2014, 01:51)Tyrkijt napisał(a): To też tak nie działa. Jesli zablokujesz, komentarz zostaje. Nie widzisz go tylko oraz osoba, która go napisała. Inni widzą normalnie ten komentarz. Tak mi się wydaje.
Przeczytaj uwaznie co napisalem. Jesli masz grupe to mozesz usuwac komentarze pod postami. Wystarczy ukryc komentarz a nastepnie usunac go.