Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu osób poszukuje źródła zarobku w sieci, dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W obecnych czasach zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą dla pracy na etacie. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, każdy kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń!

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czatf),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SQUABER - używa ktoś z Was? Prośba o opinie

Autor Wiadomość
itmaster Offline
Forumowy Fanatyk
*

Liczba postów: 805
Dołączył: Jul 2019
Reputacja: 394 +

Forum Gold: 205.00
Post: #1
SQUABER - używa ktoś z Was? Prośba o opinie
Sprawdź:
No właśnie, czy ktoś z Was korzysta z tego narzędzia (aplikacji) wspomagającego inwestowanie na giełdzie?

https://squaber.com

Chodzi mi o wersję premium? Ma ktoś z Was wykupione, warto?

Szukasz hostingu dla swojej strony? - Zobacz rabaty na hosting
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2021 18:01 przez itmaster.)
02-07-2021 18:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
marines27 Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 113
Dołączył: Apr 2013
Reputacja: 51 +

Forum Gold: 52.00
Post: #2
RE: SQUABER - używa ktoś z Was? Prośba o opinie
(02-07-2021 18:01)itmaster napisał(a):  No właśnie, czy ktoś z Was korzysta z tego narzędzia (aplikacji) wspomagającego inwestowanie na giełdzie?

https://squaber.com

Chodzi mi o wersję premium? Ma ktoś z Was wykupione, warto?

Był taki okres, że chciałem sprawdzić ten serwis, spojrzeć jak to wygląda od środka. Mówię o premium.
Jak dla mnie za mało intuicyjny, zdecydowanie wolę stockwatch.
Nic nie ryzykujesz bo pamiętam, że zrezygnowałem w ciągu 30 dni i zwrócili mi całą kwotę abonamentu. Mogło się wiele zmienić. Nie zaszkodzi sprawdzić.

Cytuję ze strony:
"Gwarancja Satysfakcji albo zwrot pieniędzy
Jeśli do 30 dni zdecydujesz, że Squaber nie jest dla Ciebie to zwrócimy Ci całość abonamentu. Jeżeli wybierzesz opcje roczną za 396 zł i do 30 dni powiesz nam “rezygnuję” zwrócimy na Twoje konto dokładnie 396 zł."

Geomining, chodzę i zbieram XYO coin.
Glosy: itmaster (+1)
05-07-2021 16:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
itmaster Offline
Forumowy Fanatyk
*

Liczba postów: 805
Dołączył: Jul 2019
Reputacja: 394 +

Forum Gold: 205.00
Post: #3
RE: SQUABER - używa ktoś z Was? Prośba o opinie
Wiem wiem, ale chciałem spytać innych o opinie na temat tego produktu.

A testowałeś może te sygnały odnośnie spółek? ich autorskie analizy inwestycyjne spółek?
Interesuje mnie też narzędzie, w którym mógłbym sprawdzać np. sytuację finansową spółek, bez ślęczenia w raportach finansowych. Taki agregator.
A masz może wykupione premium w stockwatch?

Szukasz hostingu dla swojej strony? - Zobacz rabaty na hosting
05-07-2021 16:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
marines27 Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 113
Dołączył: Apr 2013
Reputacja: 51 +

Forum Gold: 52.00
Post: #4
RE: SQUABER - używa ktoś z Was? Prośba o opinie
(05-07-2021 16:57)itmaster napisał(a):  Wiem wiem, ale chciałem spytać innych o opinie na temat tego produktu.

A testowałeś może te sygnały odnośnie spółek? ich autorskie analizy inwestycyjne spółek?
Interesuje mnie też narzędzie, w którym mógłbym sprawdzać np. sytuację finansową spółek, bez ślęczenia w raportach finansowych. Taki agregator.
A masz może wykupione premium w stockwatch?
Tak, testowałem ale nie chcę Cię wprowadzić w błąd bo już nie pamiętam jak to wyglądało.
Stockwatch:
Ogólnie to wygląda tak:
Strefa Premium i Portfel "Cztery Fazy rynku" to dwie odrębne usługi.
Pierwszy abonament- Strefa Premium to zdecydowanie zaawansowana opcja z analizami na życzenie, omówieniami sprawozdań plus skaner papierów wartościowych.
Drugi abonament- w tej chwili posiadam -Portfel "Cztery fazy rynku".
To gotowe sygnały kupna/sprzedaży a dokładniej ich propozycje w formie postów w zamkniętym forum. Wygląda to mniej więcej tak - przykładowy sygnał:
K 6 szt. Playway (PLW) po 536 zł (SL 458 zł widełki 530-550 zł SL) wraz z omówieniem wykresu.
W tym abonamencie też możesz poprosić o analizę techniczną spółki. Do tego biuletyny tygodniowe czyli coś w stylu sprawozdań/zapowiedzi na jakie spółki warto zwrócić uwagę.

Musisz mieć świadomość, że to giełda i nie wszystkie transakcje są zamykane z profitem, niektóre kończą się na stop lossie. Absolutnie niczego nie promuję ale jestem zadowolony z abonamentu.

Geomining, chodzę i zbieram XYO coin.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-07-2021 19:09 przez marines27.)
Glosy: itmaster (+1)
06-07-2021 19:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
antykt Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 588
Dołączył: Jun 2016
Reputacja: 397 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 11.00
Post: #5
RE: SQUABER - używa ktoś z Was? Prośba o opinie
ja używam drugi rok generalnie serwis chodzi ok codzienne omówienia ale ich sygnały należy dokładnie przemysleć bo niestety ich skuteczność bywa różna .....ja niestety na ich sygnałach straciłem

antykt, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2016.
Glosy: itmaster (+1)
20-07-2021 18:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
itmaster Offline
Forumowy Fanatyk
*

Liczba postów: 805
Dołączył: Jul 2019
Reputacja: 394 +

Forum Gold: 205.00
Post: #6
RE: SQUABER - używa ktoś z Was? Prośba o opinie
A jak oceniasz ich skuteczność (całościowo) na +? 50/50 czy korzystniej?

Szukasz hostingu dla swojej strony? - Zobacz rabaty na hosting
20-07-2021 20:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
antykt Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 588
Dołączył: Jun 2016
Reputacja: 397 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 11.00
Post: #7
RE: SQUABER - używa ktoś z Was? Prośba o opinie
nawet nie ma mozliwści aby obecnie podliczyć za cały 2021 rok to co wywaliło na stoplosach i te zyskowne globalnie jak chcesz moge ci zrobić srena z obecnych typów i podesłać to sobie obejrzysz ja osobiście cedze i dziele te typy i nie sugeruje sie nimi az tak pamietaj ze ubiegły rok był inny jak obecny

antykt, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2016.
Glosy: itmaster (+1)
21-07-2021 06:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
itmaster Offline
Forumowy Fanatyk
*

Liczba postów: 805
Dołączył: Jul 2019
Reputacja: 394 +

Forum Gold: 205.00
Post: #8
RE: SQUABER - używa ktoś z Was? Prośba o opinie
Byłbym wdzięczny z screena na pw.
Z jakich jeszcze powodów trzymasz u nich konto premium? Bo w sumie najciekawsze wydają mi się właśnie te sygnały.

Szukasz hostingu dla swojej strony? - Zobacz rabaty na hosting
21-07-2021 07:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
antykt Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 588
Dołączył: Jun 2016
Reputacja: 397 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 11.00
Post: #9
RE: SQUABER - używa ktoś z Was? Prośba o opinie
trzymam aby mieć dostęp do ich analiz i powiadomień jak sam sobie poustawiasz alerty cenowe , natomiast sam sobie szukam okazji , kilka razy kupowałem z ich sygnalów licząc na to ze skoro fachwcy dokonują analiz to będzie super ale naciąłem się i teraz to cedze Smile sam serwis smiga dobrze wadą jest brak notowań na zywo , pisałem do nich o tym ale ciężko, brak interwału mniej niż D! na spółkach wysle ci screna z ich sygnałami na to trzeba uważać aby nie polecieć z kasą bo on da sygnał ludzie sami siebie napędzają cena idzie a póżniej bywa że zleci Smile

wysłalem ci sprawdz czy doszlo zawsze możesz zapłacić i 30 dni chyba mozna zrezygnować jak ci nie pasuje jak coś potrzebujesz to napisz to co zrobie screna i podeśle lub pytaj Smile

antykt, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2016.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2021 13:34 przez antykt.)
Glosy: itmaster (+1)
21-07-2021 13:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


Wybij swoje socialmedia dzieki http://likefb.pl

zamów polubienia, obserwujących, subskrypcje!
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  MZURI Opinie - Pakiety Inwestycyjne Nieruchomości Hazardzistaa 0 1,946 02-11-2019 09:17
Ostatni post: Hazardzistaa
  Blinkee.city - opinie? vacci 7 6,509 12-06-2019 16:31
Ostatni post: Scoobyx
  Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie roko1992 57 11,607 28-02-2015 23:52
Ostatni post: maniek34
  Prośba o pomoc w zainwestowaniu dowolnej ilości gotówki HardCoreSex 17 2,632 14-06-2012 12:16
Ostatni post: HardCoreSex

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.