Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie

Autor Wiadomość
roko1992 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 269
Dołączył: Jun 2014
Reputacja: 44 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 6.00
Post: #1
Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Witam .chciałbym sięgnąć opini użytkowników czy korzystali z planu 186% lub 250%? Jeżeli ktoś korzystał proszę o opinię :-)
01-09-2014 18:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
wook Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 6
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 1 +

Forum Gold: 0.00
Post: #2
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Czy to jest inwestycja w Akcje?

wook, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2014.
11-09-2014 21:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dzemba Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 482
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 104 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 75.00
Post: #3
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Nie, to program inwestycyjny działający od ponad 3 lat, ale kolego chyba czegoś nie wiesz, czytałeś jaki ma "skład wypłata". Szukałem 20 sekund leniu...

Po zainwestowaniu 1$ dostajesz po zakonczesniu inwestycji.

$0.42 will be pooled to finance the construction of new portfolio products.
$0.05 will be paid as referral commission to your upline.
$0.19 will be paid to shareholders, helping form this weeks' cash dividend.
$0.34 will be added to today's result card, to help pay some fast tracks, whilst the portfolio products are built, and generate the required 3.6x return on cost, in order to repay every single investor their full 186% returns.


A do planu 250%, musisz najpierw wpłacić 250$ żeby móc z niego korzystać Big Grin wiec musisz mieć co najmniej 400$ by się w ogóle zwróciło Big Grin

Hej ho, hej ho, zarabiać by się szło Smile
12-09-2014 11:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
8gruzin8 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 362
Dołączył: May 2012
Reputacja: 127 +

Forum Gold: 45.00
Post: #4
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
(12-09-2014 11:37)dzemba napisał(a):  Nie, to program inwestycyjny działający od ponad 3 lat, ale kolego chyba czegoś nie wiesz, czytałeś jaki ma "skład wypłata". Szukałem 20 sekund leniu...

Po zainwestowaniu 1$ dostajesz po zakonczesniu inwestycji.

$0.42 will be pooled to finance the construction of new portfolio products.
$0.05 will be paid as referral commission to your upline.
$0.19 will be paid to shareholders, helping form this weeks' cash dividend.
$0.34 will be added to today's result card, to help pay some fast tracks, whilst the portfolio products are built, and generate the required 3.6x return on cost, in order to repay every single investor their full 186% returns.


A do planu 250%, musisz najpierw wpłacić 250$ żeby móc z niego korzystać Big Grin wiec musisz mieć co najmniej 400$ by się w ogóle zwróciło Big Grin

dzemba znasz angielski? Nie wiesz nawet co napisałeś. To nie jest skład wypłaty tylko rozkład zainwestowanej kasy. Po zakończeniu inwestycji z zainwestowanego 1$ otrzymujesz 1,86$ czyli 0,86$ czystego zysku.
Plan 250% jest dla bogatszych i to fakt, że trzeba wpłacić wejściówkę 250$, no ale potem mozna wpłacić np 10.000$ i po zakończeniu inwestycji wyciągnąć 25.000$ (na czysto 15.000$), a można też wpłacić 200.000$ przy czym takie 250$ wejściowego na rok jest niczym.
Ja osobiście polecam MTV i pomagam w ogarnięciu bo poruszanie się w MTV jest dość skomplikowane i trzeba wiedzieć w co i kiedy inwestować.

Mój syn potrzebuje Waszej pomocy http://zarabiam.com/Temat-Moj-synek-chce...owi-109199
12-09-2014 13:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dzemba Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 482
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 104 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 75.00
Post: #5
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Znam angielski XD i umiem czytac (chyba) poprostu źle zrozumiałem smutny moja wina.

PS.
Też masz problemy z rozumowaniem albo czytaniem, nie masz 86% zysku Tongue tylko poniżej 81% ponieważ 0,05$ idzie dla twojego polecającego albo dla Jo. Oraz już są / albo mają wprowadzić mikro opłaty dzienne Big Grin Więc też byś mógł nie rozpowiadać głupot i pomyśleć nad tym co piszesz Tongue

Tak samo na paidverts wciskają głupotę ze masz 55% zwrotu XD masz 0,05$ dziennej opłaty stałej (pobieranej w BAP) oraz 0,05% od zainwestowanej kwoty opłaty jednorazowej Big Grin (oraz mają zostać wprowadzone mikropłatności żeby wyczyścić konta nieaktywnych użytkowników). Realny zwrot pomijajac złodziejskie opłaty na procesorach płatniczych wynosi poniżej 50% Big Grin

Hej ho, hej ho, zarabiać by się szło Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2014 17:34 przez dzemba.)
12-09-2014 17:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
8gruzin8 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 362
Dołączył: May 2012
Reputacja: 127 +

Forum Gold: 45.00
Post: #6
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
(12-09-2014 17:22)dzemba napisał(a):  Znam angielski XD i umiem czytac (chyba) poprostu źle zrozumiałem smutny moja wina.

PS.
Też masz problemy z rozumowaniem albo czytaniem, nie masz 86% zysku Tongue tylko poniżej 81% ponieważ 0,05$ idzie dla twojego polecającego albo dla Jo. Oraz już są / albo mają wprowadzić mikro opłaty dzienne Big Grin Więc też byś mógł nie rozpowiadać głupot i pomyśleć nad tym co piszesz Tongue

Tak samo na paidverts wciskają głupotę ze masz 55% zwrotu XD masz 0,05$ dziennej opłaty stałej (pobieranej w BAP) oraz 0,05% od zainwestowanej kwoty opłaty jednorazowej Big Grin (oraz mają zostać wprowadzone mikropłatności żeby wyczyścić konta nieaktywnych użytkowników). Realny zwrot pomijajac złodziejskie opłaty na procesorach płatniczych wynosi poniżej 50% Big Grin
no to jeszcze nad matematyką musisz posiedzieć bo odejmowanie i dodawanie musisz nadrobić. Nie chce mi się z Tobą rozmawiać bo widzę, że to nie ma większego sensu.
Gdzie Ty to wyczytaleś - te 81%. Zrozum dostajesz 186% i koniec dyskusji. Te 0,05$ z każdego zainwestowanego $ dostaje twój polecający w momencie wpłaty w program 186%, Ty po kilku miesiącach dostajesz równo 186%.

Mój syn potrzebuje Waszej pomocy http://zarabiam.com/Temat-Moj-synek-chce...owi-109199
12-09-2014 21:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Waldes93 Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 751
Dołączył: Jul 2011
Reputacja: 155 +

Forum Gold: 80.00
Post: #7
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
w PaidVerts kolega ma po części racje bo zysk nie wynosi 55% jak wiekszość osób tutaj pisze. Jest codzienny podatek oraz 0,05 z każdego dollara więc zysk wynosi jakies 50%. Natomiast mozna też wziąść pod uwagę ze dostajemy 4x25 bap point , czyli dodatkowo codziennie 200 Bap Point co się wyrównuje.

Tanie Usługi SEO. Zapraszam
[Obrazek: SeoClerks468x60anim.gif]
19-12-2014 15:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tym3k Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 27
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 0 +

Forum Gold: 0.00
Post: #8
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Czy inwestował ktoś już w MTV i wie ktoś po jakim czasie się zwracają pieniądze?

tym3k, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2014.
22-12-2014 14:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
musiek01 Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 199
Dołączył: Mar 2014
Reputacja: 37 +

Forum Gold: 50.00
Post: #9
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Zainwestowałem 1,5 miesiąca temu, teraz mam na poziomie 33%, chyba nie jest źle, biorąc pod uwagę ostatnie problemy PV jak i MTV.
23-12-2014 00:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

tadek7 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 96
Dołączył: Dec 2014
Reputacja: 7 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 0.00
Post: #10
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
@musiek01 znaczy chyba 133 % znaczy zarobione 33 procent tak ? Duzo kasy włożyłes ? Zastanawiam sie własnie nad włożeniem 500-600 dolarow i nie wiem gdzie lepiej sie opłaca ? I o jakich problemach mowisz ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2014 05:42 przez tadek7.)
23-12-2014 05:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Inwestycja w co... micek181 5 271 14-09-2019 16:47
Ostatni post: Olszi
Heart Inwestycja 1 mln zł Surimi 11 2,431 10-09-2019 10:30
Ostatni post: reber
  Inwestycja w farmy fotowoltaiczne xerty 18 1,340 10-09-2019 09:52
Ostatni post: reber
  Inwestycja w buxy. Czy to ma rację bytu? f4money 2 362 29-08-2019 20:42
Ostatni post: twardy
  Blinkee.city - opinie? vacci 7 2,784 12-06-2019 17:31
Ostatni post: Scoobyx

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.