Sprawdź:
Jestem baaardzo wkurzona

. Dostałam dziś e-maila od es, że mam zmianę statusu wypłaty. Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że wcale jej
nie zlecałam!!! Wchodzę na swoje konto a tu zonk : nie ma moich pieniędzy...
Napisałam do administracji, nie wiem czy to wyjaśnią ale to dla mnie jest po prostu szok!
W moich danych gdzie był tylko sam mój e-mail dodano w dodatku jakieś męskie dane! a ja jestem kobietą i wcześniej nie dodawałam tam żadnych danych, teraz ktoś to zmienił!
Nikt nie miał dostępu do mojego konta na es, nikomu nie podawałam żadnych danych więc skąd taka sytuacja? Co się mogło stać? może w tej gorączce robienia wypłat ktoś się pomylił albo miałam włamanie na konto??? ale dane do logowania pozostały te same i dalej się na nie loguje, więc jakby ktoś się nawet włamał to zmienił by chociażby hasło? grr... nie jestem w stanie racjonalnie myśleć ze złości...
Może i nie miałam tam dużo kasy ale jak dla mnie zawsze było coś...
![[Obrazek: Przechwytywanie01.jpg]](http://vpx.pl/i/2013/11/06/Przechwytywanie01.jpg)
Dzwoniłam pod ten numer telefonu i odebrała jakaś kobieta mówiąc, że to pomyłka.
I co ja mam teraz zrobić? moje pieniądze przepadły już pewnie na amen i ich nie odzyskam bo wypłata ma status zrealizowana a ja w dodatku nie mam nawet konta na paypalu.....
Teraz już będę bała się korzystać z tego konta...