Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. W ostatnim czasie Lockerz robi postępy, albowiem mamy do dyspozycji Mobilną Wersję LOCKERZ ! Jest ona dostępna pod m.lockerz.com
Z komputera wyświetlana jest normalna wersja Lockerz, ale gdy wejdziecie na nią w komórce, pokazuje się mobilna wersja ( uproszczona ) i łatwiej wszystko zrobić i wszystko jest czytelne
Gdy się zalogujemy widnieje obrazek REDEEM, gdy wejdziemy dalej wszystko wygląda prosto, estetycznie i czytelnie, a co lepsze, chodzi płynnie.
Gdy się zalogujemy do PTZPlace z PC, pojawia się błąd, lecz z telefonu chodzi. Czyżby Lockerz szykowało restock tylko dla osób z telefonami ? Czy wszystko będzie chodzić świetnie ? I najlepsze pytanie zadane dziś na SB " Ciekawe czy wyjdzie LRC na iPhona ". Wszystko okaże się w swoim czasie Czekamy na aplikacje wspomagające na nasze Androidy, Symbiany i iOSy.
Kilka SSów:
Sreeny by Leopard.
Text by DDK.
Info by haggard.
PS. Pierwszy news. Myślę że będzie lepiej.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2011 15:30 przez DDK.)
Jak nie będzie restocków podzielonych na platformy to zrobią pewnie jeden restock, na którym posiadacze PC będą mieli swój dostęp, a pozostali z telefonami na inny serwer.
Ja to na PC odpaliłem ^ _ ^
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2011 15:45 przez Paviano.)
W końcu może iPad się przyda do Lockerz xD bo ostatnio to nawet ciężko się było zalogować na fonie ;d
Ale nadal można korzystać z Lockerz w pełnej okazałości
Taaak, już na fizyce przetestowałem stronkę, ale nie chciało mi się newsa pisać . Ogólnie postarali się, szybciutko sie ładuje, wszystko przejrzyście, po prostu miód