![]() |
Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie (/Temat-Lockerz-Mobile-Lockerz-w-Twoim-telefonie-28395) |
Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie - DDK - 11-02-2011 15:19 Witam. W ostatnim czasie Lockerz robi postępy, albowiem mamy do dyspozycji Mobilną Wersję LOCKERZ ! Jest ona dostępna pod m.lockerz.com
Z komputera wyświetlana jest normalna wersja Lockerz, ale gdy wejdziecie na nią w komórce, pokazuje się mobilna wersja ( uproszczona ) i łatwiej wszystko zrobić i wszystko jest czytelne Gdy się zalogujemy widnieje obrazek REDEEM, gdy wejdziemy dalej wszystko wygląda prosto, estetycznie i czytelnie, a co lepsze, chodzi płynnie. Gdy się zalogujemy do PTZPlace z PC, pojawia się błąd, lecz z telefonu chodzi. Czyżby Lockerz szykowało restock tylko dla osób z telefonami ? Czy wszystko będzie chodzić świetnie ? I najlepsze pytanie zadane dziś na SB " Ciekawe czy wyjdzie LRC na iPhona ". Wszystko okaże się w swoim czasie ![]() Kilka SSów: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sreeny by Leopard. Text by DDK. Info by haggard. PS. Pierwszy news. Myślę że będzie lepiej. RE: Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie - Leopard - 11-02-2011 15:23 A najlepsze jest to, że PTZ Place samo się odświerza na iOS ![]() RE: Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie - Tech - 11-02-2011 15:25 Mi na ipodzie raz działa, raz nie, więc raczej nic nie zgarnę <facepalm> RE: Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie - ambrell - 11-02-2011 15:25 Uuuu, lockerz się rozkręca. Super ![]() Jak narazie wersja mobilna jest świetna, czekam na więcej opcji. Fajny news dedek ^,- RE: Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie - Paviano - 11-02-2011 15:36 Jak nie będzie restocków podzielonych na platformy to zrobią pewnie jeden restock, na którym posiadacze PC będą mieli swój dostęp, a pozostali z telefonami na inny serwer. Ja to na PC odpaliłem ^ _ ^ RE: Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie - Mateusz5511 - 11-02-2011 15:45 skasowane RE: Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie - MotorniczyTramwaju - 11-02-2011 15:50 W końcu może iPad się przyda do Lockerz xD bo ostatnio to nawet ciężko się było zalogować na fonie ;d Ale nadal można korzystać z Lockerz w pełnej okazałości ![]() ![]() ![]() RE: Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie - Burned - 11-02-2011 15:50 Nieźle to wygląda, pewnie jeszcze to udoskonalają, testy itp. RE: Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie - Bolt - 11-02-2011 16:20 Taaak, już na fizyce przetestowałem stronkę, ale nie chciało mi się newsa pisać ![]() ![]() RE: Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie - nothing - 11-02-2011 17:13 Albo restock mobile tylko na telefonach ![]() ![]() |