Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
W jakim bank kredyt bez zdolnosci kredytowej

Autor Wiadomość
W jakim bank kredyt bez zdolnosci kredytowej
Sprawdź:
Witam

Potrzebuje wziąść kredyt na około 15 tys zł. Pracuje bez umowy o prace, wiec nie mam żadnej zdolności kredytowej, w jakim banku dostanę kredyt? Nie interesują mnie parabanki.
RE: W jakim bank kredyt bez zdolnosci kredytowej
W żadnym? Bank który daje kredyty bezrobotnym nie istnieje. Zostają tylko instytucje poza bankowe.
Glosy: trybulski (+1)
Nie ma takiej opcji. Zmień umowę. Wink

[Obrazek: 79InhLR.png]
Ok, dzięki
Wątpię żeby nawet parabank ci tyle dał w takiej sytuacji.

No chyba że Pan Mariusz, co za każdy dzień zwłoki żąda przy tej kwocie dodatkowe 1000 zł bo wie że i tak to wyegzekwuje "w odpowiedni sposób" Smile
Ja otrzymałem w takiej sytuacji 6 tys. w banku millennium. Cool
Wbrew wypowiedzi użytkowników powyżej, udało mi sie otrzymać kredyt w Mbanku. W niecałe 24 godz zaakceptowali wniosek na kwotę 15 tys zł, i wlasnie czekam na pieniądze. Konto mam od wrzesnia 2019, Było na nim trochę "cash flow + wpacałem część wypłaty na konto, więc może ten czynnik zawazył na tej decyzji. Nikogo nie zachęcam na branie kredytów, czy zakładaniu kont w tym banku. Chciałem poinformować że poprostu jest taka możliwość. Bo może ktoś kiedyś znajdzie sie w takiej sytuacji gdzie bedzie miał większe nie planowane wydatki a kredyt to jedyna możliwość ogarniecia tego.
Glosy: radek0389 (+1)
chodzi o to ze jesli nie pracujesz a chcesz wnioskowac to nie dostaniesz kredytu , to co dostales to kredyt na podstawie historii kredytowej , gdzie oni sami to proponuja, ja juz 10 lat temu dostalem od nich taki kredyt na 10 tysiecy a nawet nie pracowalem wtedy a mialem przelewy na konto jako mlody szczeniak Big Grin wiec mi dali Smile jeszcze mialem w zakladce oferty specjalne dla ciebie

szkrot, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2011.
Glosy: radek0389 (+1)
Ja zrobiłem to całkiem inaczej wziąłem kredycik 50 tyś zł od Panów z czarnego bmw na mieście zawinąłem kasę i sobie wyjechałem zagranicę 50 k do przodu, oczywiście bez zwrotne
Ja kiedyś wziąłem kredyt w Mbank dosłownie przez przypadek. Też pracowałem na zleceniu, w ogóle myślałem ze nie mam zdolności, ale w aplikacji mobilnej wyskoczyło mi "kredyt na klik" czy jakos tak nie pamiętam dokładnie, ponieważ było to dawno temu. Wszedłem w to i ukazała się moim oczom kwota do wyboru bodajże od 1000 zł do 36000 zł. Wybrałem 5000 w sumie to tak mówiąc kolokwialnie "dla beki" a tu nagle decyzja pozytywna i w ciągu dosłownie paru minut pieniądze pojawiły się na koncie. Nie podawałem żadnych danych odnośnie zarobków, nic nie chcieli. Byłem w szoku, no ale skoro dali to skorzystałem, mimo że nawet nie myślałem o kredycie Big Grin

Morion92, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2016.
Odpowiedz