Sprawdź:
Cześć Wszystkim!
Jak było?
Mam 23 lata, zarabianiem w internecie, o ile można to tak nazwać, zajmowałem się w wieku 15-19 lat, wtedy zarabiałem od 500 do 2000 zł miesięcznie, mimo tego, że poświęcałem na to sporo czasu, to byłem zadowolony z wyników, gdzie zaczynałem od zera, na darmowych hostingach i domenach za 0 zł. W wieku 20 lat zainteresowałem się branżą finansową, w której obecnie działam.
Jak jest?
-Od marca prowadzę własną firmę, w branży finansowej. Jest to mój pierwszy poważny biznes, ponieważ sporo w niego zainwestowałem. Aktualnie zatrudniam 1 pracownika, którego mocno wyszkoliłem.
-Dodatkowe zakupiłem wszystkie możliwe poradniki
Zarabiam 2.0. W oparciu u to co tam się znajduje będę zarabiać w internecie. W tym momencie przeczytałem ok. 40% całego forum.
Co znajdziemy w moim dzienniku?
-Ciekawe informacje i sugestie, odnośnie prowadzenia firmy.
-Jak znajduje motywacje oraz krótkie recenzje książek.
-Opis moich działań w temacie zarabiania przez internet
-Informacje o planach mojej firmy
A teraz najważniejsze, moje cele:
-Zatrudnić w firmie 10 agentów do końca października.
-Stworzyć bloga gdzie znajdziemy artykułu na temat: biznes, motywacja, finanse, szukanie pomysłów, zdobywanie kontaktów. (Jest sporo takich stron, lecz chce gdzieś napisać "jak ja to widzę")
-Postawić dwie strony, na których będę zarabiać. Nisze jakie wybrałem to Pożyczki, oraz Suplementy.
-Po 3 miesiącach, chce mieć 2 000zł miesięcznie dochodu z internetu.
Postęp mojej pracy:
-Agenci 0/10
-Zakupiłem hosting, oraz 3 domeny do moich serwisów.
Plan na poniedziałek:
-Na wszystkich 3 stronach, wybrać motyw oraz zainstalować obowiązkowe wtyczki. Chce je przygotować, tak abym od wtorku, mógł zacząć pisać pierwsze artykuły.
-Wystawić ogłoszenie o pracę, dla mojej firmy.
-Pójść do pracy na 9:00 i być do 17:00 (Muszę się zdyscyplinować)
To wszystko na tą chwilę, każdą niedziele poświęcam na odpoczynek i przemyślenia, dlatego plan jest dopiero na poniedziałek
Mam nadzieję, że dziennik będzie dla Was interesujący. Jeśli macie jakieś pomysły lub pytania, zapraszam do dyskusji!