![]() |
Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. (/Temat-Wlasna-firma-motywacja-oraz-zarabianie-w-internecie-157369) Strony: 1 2 |
Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. - Rokes - 21-07-2018 11:24 Cześć Wszystkim! Jak było? Mam 23 lata, zarabianiem w internecie, o ile można to tak nazwać, zajmowałem się w wieku 15-19 lat, wtedy zarabiałem od 500 do 2000 zł miesięcznie, mimo tego, że poświęcałem na to sporo czasu, to byłem zadowolony z wyników, gdzie zaczynałem od zera, na darmowych hostingach i domenach za 0 zł. W wieku 20 lat zainteresowałem się branżą finansową, w której obecnie działam. Jak jest? -Od marca prowadzę własną firmę, w branży finansowej. Jest to mój pierwszy poważny biznes, ponieważ sporo w niego zainwestowałem. Aktualnie zatrudniam 1 pracownika, którego mocno wyszkoliłem. -Dodatkowe zakupiłem wszystkie możliwe poradniki Get Paid 2.0. W oparciu u to co tam się znajduje będę zarabiać w internecie. W tym momencie przeczytałem ok. 40% całego forum. Co znajdziemy w moim dzienniku? -Ciekawe informacje i sugestie, odnośnie prowadzenia firmy. -Jak znajduje motywacje oraz krótkie recenzje książek. -Opis moich działań w temacie zarabiania przez internet -Informacje o planach mojej firmy A teraz najważniejsze, moje cele: -Zatrudnić w firmie 10 agentów do końca października. -Stworzyć bloga gdzie znajdziemy artykułu na temat: biznes, motywacja, finanse, szukanie pomysłów, zdobywanie kontaktów. (Jest sporo takich stron, lecz chce gdzieś napisać "jak ja to widzę") -Postawić dwie strony, na których będę zarabiać. Nisze jakie wybrałem to Pożyczki, oraz Suplementy. -Po 3 miesiącach, chce mieć 2 000zł miesięcznie dochodu z internetu. Postęp mojej pracy: -Agenci 0/10 -Zakupiłem hosting, oraz 3 domeny do moich serwisów. Plan na poniedziałek: -Na wszystkich 3 stronach, wybrać motyw oraz zainstalować obowiązkowe wtyczki. Chce je przygotować, tak abym od wtorku, mógł zacząć pisać pierwsze artykuły. -Wystawić ogłoszenie o pracę, dla mojej firmy. -Pójść do pracy na 9:00 i być do 17:00 (Muszę się zdyscyplinować) To wszystko na tą chwilę, każdą niedziele poświęcam na odpoczynek i przemyślenia, dlatego plan jest dopiero na poniedziałek ![]() Mam nadzieję, że dziennik będzie dla Was interesujący. Jeśli macie jakieś pomysły lub pytania, zapraszam do dyskusji! ![]() RE: Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. - Mailowiec - 21-07-2018 13:49 Ambitnie, powodzenia! RE: Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. - rejwus15 - 21-07-2018 14:41 Ciekawie się zapowiada, ja na razie jestem na etapie myślenia jaką działalność założyć, bo nie mam ochoty robić długo na kogos ![]() Mógłbyś wyjaśnic czym dokładniej się Twoja firma zajmuje? RE: Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. - dominikstawniak - 22-07-2018 07:47 Wygląda ciekawie, z chęcią tu będę wpadał i czytał postępy ![]() RE: Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. - Zły_Szeląg - 22-07-2018 18:05 Powodzenia! Też miałem 23 lata gdy założyłem pierwszą firmę, ale leci czas ![]() RE: Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. - Bartolini24 - 22-07-2018 18:13 Zapowiada się interesująco - na pewno będę śledził ![]() RE: Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. - esli12 - 22-07-2018 18:42 Zapowiada się bardzo ciekawie ![]() RE: Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. - Lexiw - 23-07-2018 10:55 Będę śledził, powodzenia ![]() RE: Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. - Czaq - 23-07-2018 11:50 Również będę zaglądał ![]() RE: Własna firma, motywacja oraz zarabianie w internecie. - mcmaks - 23-07-2018 20:14 Powodzenia ![]() ![]() |