Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam jest jakaś możliwość bez działalności gospodarczej założyć konto w jakiś systemie płatności typu payU czy coś.
Chodzi mi o odbiór przelewów bez podawania swoich danych kupującemu tak jak na allegro pokazują się dane do payU.
Tez bym tak chciał ale nie chcę sprzedawać na allegro jest jakaś możliwość założenia gdziekolwiek takiego konta by każdy kto posiada Rachunek bankowy mógłby przelewać mi pieniądze.
Poczytaj o kartach prepaid które mają swój numer rachunku, kiedyś jak pracowałem w banku to lider nam opowiadał, że na przeróżne dane ludzie zakładali karty, na Kubusia Puchatka, na Ivana Groźnego tylko nie wiem jak to obecnie funkcjonuje i w którym banku bez weryfikacji dostaniesz
(25-10-2016 15:26)Capitan1234 napisał(a): Witam jest jakaś możliwość bez działalności gospodarczej założyć konto w jakiś systemie płatności typu payU czy coś.
Witam, możesz przyjmować pieniędzy na konto Skrill lub WebMoney, a wtedy przelewem na konto w euro/dolarach lub na kartę VISA/MC do Polski.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2016 16:50 przez Tadeusz_gda.)