Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie wiem czemu ale nie miałem dostępu Może to kara za iPada xD
Kosmiczne ceny, stać mnie na najtańszego iPoda touch. Podwyżkę bym zaakceptował GDYBY POINFORMOWALI MNIE! :O
Tyle w temacie, przerzucają się na sklep
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2010 21:40 przez MotorniczyTramwaju.)
Niestety tym razem nie udało mi się nawet 25 zgarnąć.
Wywalało i nagrody bardzo szybko zeszły. TAK JAK PRZEWIDZIAŁEM, WSZYSTKIE NAGRODY POSZŁY NA SHOPOWE RESTOCKI A DLA NAS RESZTKI !!!!!
Zero lagów to duży plus ale te ceny :/ Wypełniłem Ipoda Touch 8Gb wywaliło mnie to od razu brałem PayPal 25.
Ogólne odczucie dobre. Drugi mój restock i druga nagroda.
http://img831.imageshack.us/img831/1862/505sierpnia.jpg
PayPale nie poszly migiem. Wbilem, wybralem 450$, ale zauwazylem, ze ceny byly za wysokie, wiec 75$ i patrze... skrypt greasemonkey wypelnil perfekcyjnie, jednak... lockerz nie puscilo mnie dalej, poniewaz "niby" nie wybralem Poland... no coz
Wylaczylem GM'a, poszedlem do 50$, bindy i poszlo. Kolejna kasa moja
//Stronka chodzila BARDZO PLYNNIE! Az kurwa czulem serce jak napierdala w klate
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2010 21:50 przez Nayare.)
Szkoda, że sie na plemionach zagapiłem. Właczyłem ptzplace.lockerz.com i poszedłem na plemiona. 1 minute po wlaczeniu przeze mnie ptzplace zaczal sie restock a ja sie za 18 minut obudzilem, że zapomniałem odświerzyc ;D
Próbuję na Shopowym paypala jakiegos ;D
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2010 21:49 przez Piter56.)