Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Odczucia po restocku - DYSKUSJA

Autor Wiadomość
Odczucia po restocku - DYSKUSJA
Sprawdź:
Ja osobiscie zamowilem tapetke(juz druga) ceny byly kosmiczne paypale poszly moment a z electronic zostal tylko imac 21 cali

[Obrazek: sygnatura.php?ptz=13098&login=wa...styl=Styl3]
Z-List-aktywny
Koszulka-dostarczona
Cel-next Restock
RE: Odczucia po restocku
Nie wiem czemu ale nie miałem dostępu Tongue Może to kara za iPada xD
Kosmiczne ceny, stać mnie na najtańszego iPoda touch. Podwyżkę bym zaakceptował GDYBY POINFORMOWALI MNIE! :O
Tyle w temacie, przerzucają się na sklep Tongue
Aż szkoda pisać, ceny podniesione bez zapowiedzi, niby system anty-bot i wszystko zeszło w 15 sek. Zamówiłem iTunes 25$, przyda się bo mam iPoda Touch
Niestety tym razem nie udało mi się nawet 25 zgarnąć.
Wywalało i nagrody bardzo szybko zeszły.
TAK JAK PRZEWIDZIAŁEM, WSZYSTKIE NAGRODY POSZŁY NA SHOPOWE RESTOCKI A DLA NAS RESZTKI !!!!!

NaoS, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Zero lagów to duży plus ale te ceny :/ Wypełniłem Ipoda Touch 8Gb wywaliło mnie to od razu brałem PayPal 25.
Ogólne odczucie dobre. Drugi mój restock i druga nagroda.
http://img831.imageshack.us/img831/1862/505sierpnia.jpg
PayPale nie poszly migiem. Wbilem, wybralem 450$, ale zauwazylem, ze ceny byly za wysokie, wiec 75$ i patrze... skrypt greasemonkey wypelnil perfekcyjnie, jednak... lockerz nie puscilo mnie dalej, poniewaz "niby" nie wybralem Poland... no coz
Wylaczylem GM'a, poszedlem do 50$, bindy i poszlo. Kolejna kasa moja Tongue

//Stronka chodzila BARDZO PLYNNIE! Az kurwa czulem serce jak napierdala w klate Big Grin
moje odczucia po restocku .. hmmm poszukajcie synonimów do słów " do dupy " a będziecie wiedzieli
To ja lecę na SHOPowe restocki Tongue
Szkoda, że sie na plemionach zagapiłem. Właczyłem ptzplace.lockerz.com i poszedłem na plemiona. 1 minute po wlaczeniu przeze mnie ptzplace zaczal sie restock a ja sie za 18 minut obudzilem, że zapomniałem odświerzyc ;D
Próbuję na Shopowym paypala jakiegos ;D
Sorry, you're not in this redemption.
kurwa mac

dostępu nie miałem no czemu ??
Odpowiedz