Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Monese - £10 (~50 zł) za założenie konta w aplikacji (Android & iOS)
Sprawdź:
(06-07-2019 21:02)SunSirHC napisał(a): Karte zamówiłem ~23 czerwca, miała dojść 1 lipca i tak do dzisiaj po niej ani śladu. Miał ktoś podobną sytuacje? Czekać dalej czy może w jakiś sposób anulować zamówienie i złozyć je ponownie?
Właśnie przyszła karta, teraz przelewem bankowym wystarczy że wyśle złotówkę i kupie bułke? D. Wgl da się gdzieś to sprawdzić czy na pewno mam założone konto z reflinku żeby wpadło to 10funtów?
(09-07-2019 18:17)mkl1337 napisał(a): Właśnie przyszła karta, teraz przelewem bankowym wystarczy że wyśle złotówkę i kupie bułke? D. Wgl da się gdzieś to sprawdzić czy na pewno mam założone konto z reflinku żeby wpadło to 10funtów?
Ile mniej więcej czekałeś na kartę? Termin zbliżony do tego sugerowanego w apce czy szybciej?
RE: Monese - £5 (~25 zł) za założenie konta w aplikacji (Android & iOS)
Miał ktoś może problem z procesem weryfikacji w ostatnim czasie? Poleciłem monese 3 znajomym, jednemu wszystko poszło ok, z kolei dwóch ma ten sam problem: wszystko działa(aplikacja, wpisanie pinu, podanie danych itd) do momentu kiedy uploadują zdjęcie dowodu do weryfikacji - wtedy w aplikacji wyskakuje komunikat "brak połączenia - spróbuj ponownie". Kazałem im posprawdać internet wifi/dane komórkowe ale to niestety nie w tym tkwi problem.
RE: Monese - £5 (~25 zł) za założenie konta w aplikacji (Android & iOS)
Ostatnio słyszałem właśnie, że kilka osób miało taki problem. Monese często aktualizuje swoją aplikację, więc pozostaje mieć nadzieję, że naprawili błąd w nowej wersji. Wczoraj była aktualizacja, to możesz sprawdzić, czy coś pomogła.