Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@[jarunioo7] tak sobie czytam Twoje posty i nie mogę się nadziwić
Twojej fascynacji taką firmą.
Umowa na czas nieokreślony ? Kto w dzisiejszych czasach "umów śmieciowych"
daje "umowę na czas nieokreślony" ? Nie zdziwiło Cię to ?
Podejrzewam że wysokość pierwszej wypłaty lub jej brak mocno ostudzi Twój zapał
do tego zajęcia i zmieni stosunek do tych firm co wyzyskują tanią siłę roboczą.
Obym się mylił.
(26-07-2014 11:52)erykziele12 napisał(a): A to sobie nie popracuje . Mało jest wgl. prac dla 13 latków, na truskawki nawet nie myślę iść bo 2 zł za koszyk... To juz wolę zostać przy sub sms i zarabianiu w internecie . Dzięki za info .
Marcel - ja dostałem umowe śmieciową bo będę pracował do końca wakacji.. Poza tym mam 17 lat i dopiero zaczynam w tym zawodzie.. Dodatkowo nie fascynuje się ale jestem po prostu zadowolony że mogę łączyć swoją pracę z pracą w internecie i zarabiać podwójnie A co do wypłaty to w naszym biurze pracuje niecałe 10 osób, każdy ma ze sobą super kontakt, nikt nie ma zamiaru nikogo wykorzystać.. Wypłata już dziesiątego - wiem że będą to małe pieniądze ponieważ będzie to za dwa tygodnie pracy (tyle właśnie pracuje legalnie)..
PS. Ten tydzień będzie przełomowy - dobry zarobek się szykuje z Subskrypcji SMS
(26-07-2014 11:52)erykziele12 napisał(a): A to sobie nie popracuje . Mało jest wgl. prac dla 13 latków, na truskawki nawet nie myślę iść bo 2 zł za koszyk... To juz wolę zostać przy sub sms i zarabianiu w internecie . Dzięki za info .
Truskawek już dawno nie zbierają
Nie myślałem iść * , sorka. Chodziło mi o robotę w czerwcu ale się przejęzyczyłem .
Stawka słaba, bo taki koszyk to w pół godziny się wyciągało, w pełnym słońcu i na kolanach, a tutaj sobie wygodnie siedzę, zrobie pare klików i liczę ledy
Zaktualizowałem dziennik - pora powrócić do prowadzenia
Dotychczasowy zarobek z kont na facebooku:95zł Zarobki na Shorte.ST:4,5$ Zarobki na FireSub:14zł
POSIADAM:
30 kont facebook - świeżutkie, bez stażu.
Kilka kont z długim stażem - hoduje i sprzedam za dobrą cenę.
Startery które wykorzystam do tworzenia kolejnych kont.
3 Fanpage do Sub. SMS - będę je rozwijał, zlecę nabicie lajków i będzie maszynka do zarabiania pieniędzy
PLANY:
Tworzyć dalej konta na facebooku, na dniach kupuje fanpage erotyczny do skracania linków.. Później będę się bawił w subskrypcje SMS. Zobaczymy jak mi pójdzie, ile uda mi się zarobić - w razie niepowodzenie sprzedam fanpage
Dajesz radę spamować na fb i rozmawiać z klientami? Ja osobiście wolę skupić się na kliencie i podpisać z nim umowę, za co zarobię 15-20zł, niż zaspamować fb za 1 $ .
Daje rade normalnie Ale zaczyna mnie denerwować to że siedzę przed komputerem conajmniej 8 godzin dziennie.. Może to się odbić w niedalekiej przyszłości na moich oczach :/
Dzisiaj kupiłem fanpage, mam nadzieje że niedługo dobrze zarobie
Nie da się pozbyć ludzi z Orange. Kilka razy próbowałem to, że podpisałem umowę, mówią, że nie to z konkurencji, to wtedy zaczęła się walka o przejście do orange. wtf ;( A co najlepsze kilka osób dziennie dzwoni z orange.
A co do kont, interesują mnie konta ze długim stażem, wyślij ofertę na pw, dzięki