Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
Koniec pracy jako telemarketer ---> nowy temat :) » Zwalniam się z pracy, tworze nowy temat :)

Autor Wiadomość
Thumbs Up Koniec pracy jako telemarketer ---> nowy temat :)
Sprawdź:
Witam.. Mam 17 lat i pracuje jako telemarketer w firmie zajmującej się sprzedażą aktywną ofert sieci ORANGE. Pracuje od poniedziałku do piątku po 8 godzin i moja praca pozwala mi na swobodne rozmawianie z ludźmi przez słuchawki (praca) i surfowanie po internecie - od teraz też praca a nie marnowanie czasu Tongue

Dotychczasowy zarobek z kont na facebooku: 95zł
Zarobki na Shorte.ST: 4,5$
Zarobki na FireSub: 14zł

POSIADAM:
30 kont facebook - świeżutkie, bez stażu.
Kilka kont z długim stażem - hoduje i sprzedam za dobrą cenę.
Startery które wykorzystam do tworzenia kolejnych kont.
3 Fanpage do Sub. SMS - będę je rozwijał, zlecę nabicie lajków i będzie maszynka do zarabiania pieniędzy Smile

PLANY:
Tworzyć dalej konta na facebooku, na dniach kupuje fanpage erotyczny do skracania linków.. Później będę się bawił w subskrypcje SMS. Zobaczymy jak mi pójdzie, ile uda mi się zarobić - w razie niepowodzenie sprzedam fanpage Smile
RE: Dziennik pracy TELEMARKETERA ;)
Powodzenia !

Widzę, że olałeś szkołę Big Grin
wakacje są przecież xd
Hahaha.. właśnie miałem pisać że są wakacje Big Grin A po wakacjach o ile będę miał czas (piłka nożna, treningi, bieganie nooo i szkoła) też będę pracował jako telemarketer i zarabiał pieniążki Tongue
Powodzenia Wink
Jak znalazłeś tą pracę telemarketera Big Grin ?
No faktycznie, zapomniałem, że dzieciaki mają wakacje Big Grin
Ty to je masz już parę lat facepalm
Ale dorabiasz tam na czarno, czy masz jakąś umowę?

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
jak na słuchawce można zarabiać na czarno?
Taaaa dzieciaki Big Grin Tą prace znalazłem w gazecie "TELEMARKETER - pośrednictwo orange kontakt..". Poszukajcie może coś znajdziecie.. Ale najpierw trzeba przejść szkolenie, u mnie trwało to tydzień :/ Przed chwilą rozmawiałem z szefem i chce żebym dalej pracował.. Od poniedziałku podpisuje umowe do końca wakacji Smile Niestety dwóch moich znajomych dzisiaj zwolnili - też byli na okresie próbnym.. Ja z nich najwiecęj umów podpisałem - dlatego zostałem Smile
Jak poszedłeś na rozmowę myślałeś, że to już koniec?

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Wątek zamknięty