(20-01-2020 19:31)ScroX napisał(a): To faktycznie dużo napisałeś, zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak któremu zabrano zabawkę albo czegoś mu zabroniono, fajnie że oddałeś kasę i za to mimo wszystko szacun , ale za twój format wypowiedzi w temacie gdzie nabroiłeś jest na wielki minus, przeproś, okaż trochę skruchy i działaj dalej 
PS. Choć przez samą ilość osób którym nie oddałeś kasy powinieneś odpocząć, ale to tylko moje zdanie.
Przepraszam Cię Szanowny użytkowniku ScroX, SoLo17 oraz fusek za to, że kilku osobom z forum internetowego o adresie
http://www.zarabiam.com nie oddałem pieniędzy w terminie. Bardzo żałuje tego co zrobiłem.

((
Pasuje wam? Serio? Nie macie lepszych rzeczy do roboty tylko komentowanie sprawy, która Was nie dotyczy. Jakiś podrzędny typek zasugerował mi, że moje wpisy to fejk. Gdy próbowałem się bronić to zakazano mi używanie slangu młodzieżowego. #beka
Hybrid1990 możesz zamknąć temat? Jeżeli nie na zawsze to chwilowo. Użytkownicy, którzy zgłosili się w tym temacie zostali spłaceni.