Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PP - zablokowanie konta.

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Zauważyliśmy, że możesz być odbiorcą potencjalnie nieautoryzowanych środków. Rozpoczęliśmy badanie tej sprawy. Środki objęte tą transakcją zostały tymczasowo zablokowane do czasu zakończenia postępowania wyjaśniającego. Tymczasowa blokada tych środków będzie widoczna jako obciążenie dostępnego salda na Twoim koncie. Tymczasem możesz nadal korzystać ze swojego konta PayPal oraz swobodnie dokonywać transakcji.

Szczegóły transakcji
Data transakcji: 13 kwietnia 2008 19:18:25 CEST
Kwota transakcji: 9,99 PLN
Adres e-mail płatnika: [email protected]

Aby pomóc nam w badaniu sprawy, zaloguj się do Centrum rozstrzygania i przekaż nam wymagane informacje, które mogą obejmować następujące dane: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Czyli wychodzi na to że nie można póki co przelewać żadnych pieniędzy bo wszystko zablokują :/ ?? i ciekawe czy oddadzą?

co za złodzieje straciłem cięzko zarobianą kase !!! :cry:
i wątpie żeby oddali . :-(
Napiszy do nich w tej sprawie!!! ;-)

TO sobie ładnie kasy zarobią!!!!!!! Pajace głupie!!!

Trzeba działać!
Na jakiego maila?
Zbiorowo? Jeden po drugim, z taką samą treścią? Jak?

ja jestem za, bo jak innaczej ?

telefonicznie

ja tak z Nimi wszystko załatwiam

Ale to co kazdy z osobna ma do nich dzwonic ? i co powiedziec ? :-x

wystarczy jak jedna zadzwoni i spyta się, jak w praktyce wygląda odzyskanie tych pieniędzy

Tomikus napisał(a):wystarczy jak jedna zadzwoni i spyta się, jak w praktyce wygląda odzyskanie tych pieniędzy

I odblokowanie kont. :!:
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: