Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Okay, Jarek, show me what you got. » Co z tego wyjdzie? :| Nie mam pojęcia..

Autor Wiadomość
RE: Okay, Jarek, show me what you got.
Sprawdź:
Co do optymalizacji - polecam Ci jeszcze "Lighthouse" w Google Chromie - https://developers.google.com/web/tools/lighthouse/
Zaznaczasz wszystko bez "Progressive Web App" (bo podejrzewam, że po prostu masz normalne stronki bez wodotrysków). Lighthouse wywali Ci błędy (lub nie) - co musisz poprawić, co dodać, jak strona wczytuje się mobilnie.

Pozdro. Smile
Glosy: jarunioo7 (+2)
Mogę wiedzieć czym masz zamiar to linkować?

rcielak, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Rcielak, póki co wszystko będę robił ręcznie bo nie znam się na tych programach automatyzujących linkowanie - chociaż mam poradnik dotyczący jednego programu to i tak nie jestem póki co przekonany. Jak będzie taka potrzeba to się naucze i puszcze jakieś kampanie testowe.
Dużo osób do mnie pisze czy już się poddałem Jerk2 Nie, nie poddałem sie i wcale nie zamierzam.. Musiałem skupić się na 100% nad ważniejszymi rzeczami. Ehh.. "Jeśli sobie coś zaplanujesz to wiedz, że tak nie będzie :| ". Miało być zakończenie "wstępu" w dzienniku, a wyszło inaczej. Wszystko co zrobiłem na poprzednich stronach zostało uznane za SPAM przez google. 100 nowych stron już stoi, tym razem się postarałem i zrobiłem strony o wiele wiarygodniejsze, z dużo lepszym contentem. Wykorzystałem też swoje stare boty, można powiedzieć, że zrobiłem coś w stylu "marketingu szeptanego" i wejścia wpadają jak szalone (bez żadnego seo na moich stronach). Jak podepnę analiticsa po weekendzie to pochwalę się statystykami.

Cele z pierwszego postu:
Cytat:Cele:

- Jak najwięcej stron zarobkowych (minimum 300)
- Jak najczęstsze podróże.
- Jak najwięcej $
- Jak najwięcej wolnego czasu.

Jutro Londyn Smile Wracam po weekendzie na pełnej mocy żeby w końcu zacząć pozycjonować te strony.. Od założenia dziennika minął nieco ponad miesiąc. Myślę, że w tym czasie udało mi się i tak dużo zrobić mimo tak ograniczonych możliwości. 3majcie się!
Odpowiedz