![]() |
Okay, Jarek, show me what you got. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Okay, Jarek, show me what you got. (/Temat-Okay-Jarek-show-me-what-you-got-155330) |
Okay, Jarek, show me what you got. - jarunioo7 - 14-03-2018 20:30 Cześć. Krótko, zwięźle i na temat..
Mam na imię Jarek, mam 22 lata. Interesuje się przedsiębiorczością, biznesem, kryptowalutami i uwielbiam podróżować. Jestem leniem i pracoholikiem jednocześnie. Często pracuje po 12 godzin dziennie, lubie też pracować w nocy chociaż staram się teraz tego unikać - zdarza mi się też siedzieć cały dzień przed komputerem i dopiero wieczorem sobie uświadamiam, że nic nie zrobiłem ![]() ![]() Od ponad 2 lat utrzymuję się tylko z pieniędzy zarobionych przez internet. Zarabiam na wieeele różnych sposobów, prowadzę kilka projektów jednakże w tym dzienniku będę starał się unikać kwot i szczegółów na temat moich projektów. Tak naprawdę to nie wiem co będę tutaj umieszczał. Nie wiem też po co zakładam ten dziennik. Po prostu od dawna o tym myślałem, cały czas coś mnie powstrzymywało. Chyba chce sobie i innym coś udowodnić - tylko co? ![]() ![]() Cele: - Jak najwięcej stron zarobkowych (minimum 300) - Jak najczęstsze podróże. - Jak najwięcej $ - Jak najwięcej wolnego czasu. __________________________________ # DAY 1 Stawiam stronki, które dotyczą nieśmiertelnej niszy - hacki. - 100 stron postawionych - Dodane zespinnowane teksty (na każdą stronę po 1 wpisie) - Strony nie są gotowe pod względem wizualnym, na każdą muszę poświęcić jeszcze trochę czasu (dopracowywanie szczegółów odnośnie każdego hacka) - Uzupełniam metatagi - Zrobiłem dokładny plan SEO ![]() Już teraz wiem, że w 14 dni nie dam rady ogarnąć tylu stronek, zresztą pozycjonowanie wymaga czasu - trudno. Swoje zrobie, jak wykonam wszystko co mam w planach w 1 miesiąc to będzie super, później już tylko zostanie linkowanie. Zacznę pozycjonować jak strony będą gotowe. Wystarczy na dzisiaj ![]() RE: Okay, Jarek, show me what you got. - pspsga - 14-03-2018 20:35 Nie spodziewałem się, że założysz dziennik ![]() EDIT: Widzę bardzo aktywny cel (300 stron). Osobiście byłem bardzo zdziwiony, że można 40 stron pozycjonwać (u Lanserka), ale widzę, że znalazł się odważny, który będzie próbował jeszcze więcej ![]() Dodaje dziennik do swoich Subskrypcji! Powodzenia! ![]() RE: Okay, Jarek, show me what you got. - VoreCC - 14-03-2018 20:44 Nie boisz się podejmować tematyki hacków po ostatnich działaniach Google? Cała twoja praca może pójść na darmo :/ Pamiętam Cię jeszcze z czasów skryptów do facebooka ![]() RE: Okay, Jarek, show me what you got. - TheKing - 14-03-2018 20:47 @[VoreCC] trochę mnie w internecie nie było, ale wydaje mi się, że hacki to taka sama tematyka jak każda inna, dlaczego ktoś ma się obawiać? RE: Okay, Jarek, show me what you got. - jarunioo7 - 14-03-2018 20:49 Cała włożona praca może pójść na darmo w każdym projekcie.. Czy to na facebooku, czy youtube, czy google, czy nawet w realnym biznesie - bankrutów, którzy całe życie prowadzili interesy nie brakuje. Liczę się z tym ale mam nadzieje, że tak nie będzie hehe ![]() ![]() RE: Okay, Jarek, show me what you got. - Bazor - 15-03-2018 09:56 Wszystkie te strony będziesz kierował na rynek zagraniczny z domeną .com? Czy na Polskę ? RE: Okay, Jarek, show me what you got. - jarunioo7 - 15-03-2018 10:09 Póki co wszystko na PL bo jest mniejsza konkurencja i trochę łatwiej - przekłada się to też na mniejsze zyski. Jak pójdzie po mojej myśli to startuje na zagranice. RE: Okay, Jarek, show me what you got. - mateusz2045 - 15-03-2018 10:52 masz podpięte suby? RE: Okay, Jarek, show me what you got. - piotrgk4 - 15-03-2018 11:39 @[jarunioo7] Powodzenia trzymam kciuki ![]() RE: Okay, Jarek, show me what you got. - Miedziany - 15-03-2018 14:26 Powodzenia, pamiętam jak prowadziłeś dziennik chyba o skracaniu/sub sms, wtedy zaczynałem swoją przygodę z zarabianiem w internecie! ![]() |