Cześć. Krótko, zwięźle i na temat..
Mam na imię
Jarek, mam 22 lata. Interesuje się przedsiębiorczością, biznesem, kryptowalutami i uwielbiam podróżować. Jestem leniem i pracoholikiem jednocześnie. Często pracuje po 12 godzin dziennie, lubie też pracować w nocy chociaż staram się teraz tego unikać - zdarza mi się też siedzieć cały dzień przed komputerem i dopiero wieczorem sobie uświadamiam, że nic nie zrobiłem

Jestem też znany z tego, że coś powiem, a później tego nie robię - jest to okropnie wkur.iające :| Doba jest dla mnie za krótka, 24 godziny to zdecydowanie za mało na prace, sen i odpoczynek
Od ponad 2 lat utrzymuję się tylko z pieniędzy zarobionych przez internet. Zarabiam na wieeele różnych sposobów, prowadzę kilka projektów jednakże w tym dzienniku będę starał się unikać kwot i szczegółów na temat moich projektów. Tak naprawdę to nie wiem co będę tutaj umieszczał. Nie wiem też po co zakładam ten dziennik. Po prostu od dawna o tym myślałem, cały czas coś mnie powstrzymywało. Chyba chce sobie i innym coś udowodnić - tylko co?

Śmieszą mnie dzienniki, w których pojawiają się non stop wpisy "dzisiaj nic nie robiłem, przez ostatnie kilka dni nic nie robiłem, nie mogłem" itd. Śmieszą mnie też Ci, którzy startują od zera, a po przeczytaniu pseudomotywacyjnych książek myślą już o milionach

W moim dzienniku nie będzie żadnego lania wody, żadnego łechtania ego swojego i czytelników. Dobra.. Zaczynamy!
Cele:
- Jak najwięcej stron zarobkowych (minimum 300)
- Jak najczęstsze podróże.
- Jak najwięcej $
- Jak najwięcej wolnego czasu.
- Dodane zespinnowane teksty (na każdą stronę po 1 wpisie)
- Strony nie są gotowe pod względem wizualnym, na każdą muszę poświęcić jeszcze trochę czasu (dopracowywanie szczegółów odnośnie każdego hacka)
- Uzupełniam metatagi
- Zrobiłem dokładny plan SEO
Już teraz wiem, że w 14 dni nie dam rady ogarnąć tylu stronek, zresztą pozycjonowanie wymaga czasu - trudno. Swoje zrobie, jak wykonam wszystko co mam w planach w 1 miesiąc to będzie super, później już tylko zostanie linkowanie. Zacznę pozycjonować jak strony będą gotowe. Wystarczy na dzisiaj