[quote='wrzochal11' pid='1700122' dateline='1502523082']
Liczy się pomysł, nisza i jeszcze zapewnienie odpowiedniego ruchu
100% Racji

!!!...
50% na 50% => Hurtownia i spotkania. Często trzeba szukać kontaktów do przedstawiciela bo nikt nie chce Tobie ich dać , wiec na to schodzi sporo czasu i czasami trzeba zabrać auto i jechać np z krk do wawy aby wypić kawę i zklepać współprace.
Jeżeli chodzi o kontakty z hurtowniami

to jest magiczna formułka która otwiera drzwi
" Jestem właścicielem Firmy XYZ... Sporo moich klientów jest zainteresowanych waszymi produktami , proszę o wysłanie na @ Oferty wraz z cennikiem , myślę że nasz współpraca będzie owocna pozdrawiam Janusz" Tyle
Jasno pewnie i klarownie a nie jakieś pitu pitu , ludzie nie chcą pracować z ludźmi niezdecydowanymi... tak że na to trzeba zwrócić uwagę. Bo jak będziesz się motał jak ja na początku to będą Cię zlewać i nic nie dostaniesz
Jeżeli chodzi o hurtownie to zawsze jest minimalny zakup czyli około 2000 zł to jest hurt nie detal więc trzeba brać hurtem

wiadomo!
Magazyn na początku to był towar w wynajmowanym mieszkaniu , troche u rodziców , trochę u znajomychw kartonach a teraz już na magazynie w swoim mieszkaniu więc tak to wygląda

Mój dziennik pracy zmienił się w poradnik ale cieszę się że korzystać bo możecie zaoszczędzić kilka miesięcy mojej pracy

Więc jak coś to pytajcie
Pozdrawiam