![]() |
Od Janusza do Prometeusza :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od Janusza do Prometeusza :) (/Temat-Od-Janusza-do-Prometeusza-149936) |
Od Janusza do Prometeusza :) - Dodopl - 11-08-2017 14:05 Witam wszystkich ![]() Na początku to chciałbym pogratulować wszystkim użytkownikom za to że tworzycie taką społeczność! Jest mi niezmiernie miło że mogę uczestniczyć w życiu forum oraz czerpać od was wiedzę na tematy zarabiania w internecie za co serdecznie dziękuję. OD JANUSZA DO PROMETEUSZA => Wielu z was się pewnie zastanawia dlaczego taka nazwa ,chociaż kilku z was na pewno zna już odpowiedz ![]() ![]() 1. Nie mam na imię Janusz tylko Dominik ![]() Janusz dlatego bo tak określam swój poziom i wiedzę na temat zarabiania w internecie. " Jeżeli masz ma na imię Janusz to wybacz mi ![]() ![]() 2.Każdy z was kiedyś zaczynał swoją przygodę z zarabianiem w internecie... Każdy wie jak wyglądają początki raz są wzloty raz upadki ![]() 3.Od kilku dni czytam forum , przeglądam tematy i stwierdziłem że zacznę od Dziennika Pracy bo to najlepsza alternatywa dla kontrolowania postępów i czas 4. Cel będę zarabiał 10.000 zł / mce => Je zeli dojedzie do 15.000 a dojdzie do Uwaga Uwaga! [b]Zorganizuje Imprezę dla Całego forum ![]() ![]() oczywiście żartuje każdy na własną odpowiedzialność Kilka słów o mnie Mam 27 lat , moje hobby to Sport , a szczególności sztuki walki. Skończyłem niedawno pracować na etacie ponieważ sami wiecie jak to jest ![]() ![]() Z zarabianiem w internecie spotkałem się kilka miesięcy temu , gdy stwierdziłem że warto będzie otworzyć sklep internetowy. I tak zaczęła się moja zabawa To co udało się zrobić [b]Sklep http://www.suplementypro.pl FB https://www.facebook.com/prosuplementy/ => Miesięcznie koło 400 zł Genesis mining zainwestowane 500$ 08.07 wyniki na dzień dzisiejszy ![]() W moim dzienniku pracy będę opisywał co zrobiłem aby poprawić swoje osiągi ![]() Proszę o wyrozumiałość ponieważ jestem początkującym ![]() Jeżeli chcesz się ze mną skontaktować lub dać mi trochę wparcia to czekam na twoją wiadomość Dziekuje i pozdrawiam! RE: Od Janusza do Prometeusza :) - patrolpxd - 11-08-2017 14:08 Całkiem ciekawie się zapowiada =) Będę zaglądał! Jeśli miałbyś czas i ochotę to możesz odezwać się na gg =) Wymienimy się doświadczeniem ![]() Powodzenia! Wysłane z SM-J500FN via Tapatalka RE: Od Janusza do Prometeusza :) - Dodopl - 11-08-2017 14:11 patrolpxd => Napewno się odezwę jak znajdę chwilkę czasu ![]() RE: Od Janusza do Prometeusza :) - Bazor - 11-08-2017 14:15 Powodzenia mój imienniku ! Widze po niku, że też Cie w domu nazywali "Dodo", nie mylę się? xD RE: Od Janusza do Prometeusza :) - Dodopl - 11-08-2017 14:21 Bazor trafiłeś w 10 ![]() ![]() RE: Od Janusza do Prometeusza :) - mix124 - 11-08-2017 14:27 po jakim czasie na Genesis mining zwróci ci sie 500 dolcow? ![]() RE: Od Janusza do Prometeusza :) - Dodopl - 11-08-2017 14:36 (11-08-2017 14:27)mix124 napisał(a): po jakim czasie na Genesis mining zwróci ci sie 500 dolcow? Przy cenie Btc i ETH z dzisiaj to mniej więcej za 6 mce ale zobaczymy jak to będzie ![]() Mam ustawione 2.5 th/s na Btc i 5 mh/s na ETH ![]() To tak na początek dla zabawy dopóki nie uzbieram na koparkę do krypto RE: Od Janusza do Prometeusza :) - TMH - 11-08-2017 16:54 Powodzenia ! Początki zawsze są trudne, ale jak już złapiesz rytm to będzie łatwiej ![]() Liczę na dobrą impreze ![]() RE: Od Janusza do Prometeusza :) - BuySellProfit - 11-08-2017 17:16 Powodzenia! Tez mam zamiar zajac sie zarabianiem w internecie na powaznie, ale to od niedzieli ![]() RE: Od Janusza do Prometeusza :) - wrzochal11 - 11-08-2017 17:16 To co plan jest taki, żeby te 10 tyś/miesiąc zarabiać z tego sklepu? ![]() Z tego co rzuciłem okiem, to stronka ładnie się prezentuje, ale polecałbym jeszcze podłączyć jakiegoś bloga, do tego sklepu, blog i więcej ciekawych treści, to zawsze większa szansa na dotarcie do nowych czytelników, czyli potencjalnych klientów. No i polecam jeszcze bardziej postawić na e-mail marketing - budowanie listy adresowej, to potężne i skuteczne narzędzie w marketingu ![]() Powodzenia życzę! |