Sprawdź:
Witam wszystkich

Na początku to chciałbym pogratulować wszystkim użytkownikom za to że tworzycie taką społeczność!
Jest mi niezmiernie miło że mogę uczestniczyć w życiu forum oraz czerpać od was wiedzę na tematy zarabiania w internecie za co serdecznie dziękuję.
OD JANUSZA DO PROMETEUSZA => Wielu z was się pewnie zastanawia dlaczego taka nazwa ,chociaż kilku z was na pewno zna już odpowiedz

2
1. Nie mam na imię Janusz tylko Dominik

Janusz dlatego bo tak określam swój poziom i wiedzę na temat zarabiania w internecie.
" Jeżeli masz ma na imię Janusz to wybacz mi
o Królu Januszu jesteś Wielkim Januszem tzn takim ogarniętym Januszem"
2.Każdy z was kiedyś zaczynał swoją przygodę z zarabianiem w internecie...
Każdy wie jak wyglądają początki raz są wzloty raz upadki

a w końcu każdy kto sumiennie pracuje dochodzi do swoich Celów
3.Od kilku dni czytam forum , przeglądam tematy i stwierdziłem że zacznę od Dziennika Pracy bo to najlepsza alternatywa dla kontrolowania postępów i czas
4.
Cel będę zarabiał 10.000 zł / mce => Je zeli dojedzie do 15.000 a dojdzie do Uwaga Uwaga!
[b]Zorganizuje Imprezę dla Całego forum
! Jeżeli są tutaj ludzie -18 lat nie martwcie się będzie można wpaść i napić się Picolo
oczywiście żartuje każdy na własną odpowiedzialność
Kilka słów o mnie
Mam 27 lat , moje hobby to Sport , a szczególności sztuki walki.
Skończyłem niedawno pracować na etacie ponieważ sami wiecie jak to jest
tym którzy są niezależni to gratuluje
!
Z zarabianiem w internecie spotkałem się kilka miesięcy temu , gdy stwierdziłem że warto będzie otworzyć sklep internetowy. I tak zaczęła się moja zabawa
To co udało się zrobić
[b]Sklep
http://www.suplementypro.pl
FB
https://www.facebook.com/prosuplementy/
=> Miesięcznie koło 400 zł
Genesis mining zainwestowane 500$ 08.07 wyniki na dzień dzisiejszy
W moim dzienniku pracy będę opisywał co zrobiłem aby poprawić swoje osiągi

Proszę o wyrozumiałość ponieważ jestem początkującym
Jeżeli chcesz się ze mną skontaktować lub dać mi trochę wparcia to czekam na twoją wiadomość
Dziekuje i pozdrawiam!