Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Powiem ci szczerze że mam 2 konta na tym samym ip i non problem 1 fejk drugie moje. Przelewam sobie już tak z 3 lata bdzie. Nawet między nimi. Zero problemów.
Mi skrócili kiedyś do 60 dni, ale to było główne konto potwierdzone dokumentem. Możesz je sprzedać komuś, ale nikt nie będzie raczej chciał kilkudziesięciu dolarów.
A myślicie, że bezpiecznie będzie co 2 dni robić nowe (kanadyjskie) pp i wysyłać z niego przez 2 dni około 200 dolarów dziennie, i później robić nowe? Główne konto mam potwierdzone kartą, bankiem i mam je już z 2 lata.
(24-05-2016 17:07)Dean Ambrose napisał(a): A myślicie, że bezpiecznie będzie co 2 dni robić nowe (kanadyjskie) pp i wysyłać z niego przez 2 dni około 200 dolarów dziennie, i później robić nowe? Główne konto mam potwierdzone kartą, bankiem i mam je już z 2 lata.
Szybciej czy pozniej dostaniesz bloka na konto glowne.