Paypal - Jak wypłacić bez banku? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Paypal - Jak wypłacić bez banku? (/Temat-Paypal-Jak-wyplacic-bez-banku-133509) |
Paypal - Jak wypłacić bez banku? - Dean Ambrose - 22-05-2016 06:00 Witam. Wziąłem się za e-whoring wczoraj. Założyłem sobie PP specjalnie pod to, ale z fake danymi. Nigdy się za to nie brałem, ale poszło mi dość dobrze i wczoraj zarobiłem ponad 100 dolarów. Ale nie mam PP połączonego z żadnym bankiem ani nic. Chciałbym je przelać na inne konto PP. Da radę? Da radę jakoś to ominąć, czy te pieniądze idą do kosza? Jak następnym razem zakładać PP? RE: Paypal - Jak wypłacić bez banku? - marcel_kk - 22-05-2016 07:03 PayPal jak to oni siebie szumnie nazywają są "instytucją finansową" która ma regulamin. Na tą chwile już go złamałeś, ale jeszcze nie wszystko stracone. Załóż drugie konto ( z innego IP) na realne dane, zweryfikuj czyli dodaj konto bankowe ( też realne dane) i wypłacaj pieniążki. Chyba że nie masz 18 lat, to już gorsza sprawa. RE: Paypal - Jak wypłacić bez banku? - sulliwan93 - 22-05-2016 07:04 Możesz wysłać je na inne konto. Są jakieś limity wypłat jak nie jest połączone z konte, ale chyba powinno dac radę. Możesz wysłać na swoje albo wymienić z kimś i po problemie RE: Paypal - Jak wypłacić bez banku? - Dean Ambrose - 22-05-2016 07:05 Nie mogę wysłać na swoje. Też je muszę połączyć z kartą Visa/master card itp RE: Paypal - Jak wypłacić bez banku? - Adriano42 - 22-05-2016 07:10 Może wymień się z kimś w kantorku że Ty Paypal ktoś Ci bank. Po wymianie zamknij konto, stwórz nowe na swoje dane i po kłopocie. RE: Paypal - Jak wypłacić bez banku? - Dean Ambrose - 22-05-2016 07:32 Mam oryginalne konto na swoje dane i tam mam przypisana swoją kartę, więc na innym koncie tego zrobić nie będę mógł. RE: Paypal - Jak wypłacić bez banku? - marcel_kk - 22-05-2016 08:00 (22-05-2016 07:05)Dean Ambrose napisał(a): Nie mogę wysłać na swoje. Też je muszę połączyć z kartą Visa/master card itp Możliwe że znam rozwiązanie, napisałem PW. RE: Paypal - Jak wypłacić bez banku? - Dean Ambrose - 22-05-2016 08:22 Już to rozwiazalem. Przelalem "rodzinie", ale musiałem uzupełnić dodatkowe pole z informacjami i przeszło bez łączenia z kartą. Wyplacajac po 500$ co jakiś czas, fake konto pp może paść? RE: Paypal - Jak wypłacić bez banku? - Hybrid1990 - 22-05-2016 08:30 (22-05-2016 08:22)Dean Ambrose napisał(a): Wyplacajac po 500$ co jakiś czas, fake konto pp może paść? tak, i to szybko RE: Paypal - Jak wypłacić bez banku? - Dean Ambrose - 22-05-2016 08:38 A jak najlepiej wyplaccac? Mniejsze kwoty, czy większe? Częściej lepiej? Z różnych pp też bedzie dziwnie, bo mogą mi główne zablokować.. I czemu w ogóle blokować? Nie rozumiem tego co im to przeszkadza |