Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tzn nie za bardzo rozumiem pytanie.. Jak dzisiaj szedłem na rozmowe to byłem praktycznie zesrany xd Dwie osoby przede mną zwolnili - oni się żegnali z nami i wgl.. A mój dialog z szefem wyglądał tak:
-Jarek mam dla Ciebie złą wiadomość...
-Złą?? Dlaczego?? :O
-Bo zostajesz u nas.. Od poniedziałku podpisujesz umowe..
A jaaa już mam cały dzień udany normalnie Własnie pracuje nad kontami na facebooku
Na początku było ciężko bo nie znałem ofert na pamięć - a teraz już wszystko umiem i moge jednocześnie rozmawiać z klientami i jednocześnie np. dołączać do grup albo znajomych zapraszać itd
W zależności od podpisanych klientów.. Ale nie schodze ponieżej 8zł/h brutto (netto jakieś 6,50) - to jest najniższa stawka.. Ale moge nawet 15 zł na godzine zarobić
Dzisiaj troszeczkę się zawiodłem :/ Nie wiedziałem że nie można SPAM-ować linkami z FireSub na facebooku Dodatkowo grupa potencjalnych ofiar okazała się zbyt przewidywalna.. Ale dzień spędziłem na kontach facebook dlatego dzisiejsze efekty to:
Stworzyłem dzisiaj dodatkowo 3 konta w których póki co praktycznie nie ma znajomych.. Zajmował się będę wszystkim jutro a na weekend robie sobie przerwe.
Witam ^^
Mam takie pytanie, co do tych kont na FB. Od tak masowo wysyłasz zaproszenia ? Masz jakieś ostrzeżenia albo coś, że spam ? Też kolekcjonuję znajomych ale staram się spokojnie ,żeby nie było problemów ;P Jak to jest u Ciebie ?
Wysyłam zaproszenia do momentu aż każą wpisać kod CAPTCHDATA.. Później wchodze na inne i na innych nabijam. Po godzinie albo dwóch wracam do pierwszego konta i znowu