Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
Koniec pracy jako telemarketer ---> nowy temat :) » Zwalniam się z pracy, tworze nowy temat :)

Autor Wiadomość
RE: Dziennik pracy TELEMARKETERA ;)
Sprawdź:
Tzn nie za bardzo rozumiem pytanie.. Jak dzisiaj szedłem na rozmowe to byłem praktycznie zesrany xd Dwie osoby przede mną zwolnili - oni się żegnali z nami i wgl.. A mój dialog z szefem wyglądał tak:

-Jarek mam dla Ciebie złą wiadomość...
-Złą?? Dlaczego?? :O
-Bo zostajesz u nas.. Od poniedziałku podpisujesz umowe..

A jaaa już mam cały dzień udany normalnie Big Grin Własnie pracuje nad kontami na facebooku Smile
I nie masz problemów aby się skupić? Ja tak nie umiem wykonywać poprawnie dwie rzeczy ;(

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Serio nie? Rozmawiasz z kimś i robisz fb
Na początku było ciężko bo nie znałem ofert na pamięć - a teraz już wszystko umiem i moge jednocześnie rozmawiać z klientami i jednocześnie np. dołączać do grup albo znajomych zapraszać itd Smile
ja Ciebie wyrzucą to daj znać Smile szukam takej osoby ! ale praca zdalana Smile

fato, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2012.
Ciekawe ile zarabiasz jako telemarketer Big Grin
W zależności od podpisanych klientów.. Ale nie schodze ponieżej 8zł/h brutto (netto jakieś 6,50) - to jest najniższa stawka.. Ale moge nawet 15 zł na godzine zarobić Tongue
Dzisiaj troszeczkę się zawiodłem :/ Nie wiedziałem że nie można SPAM-ować linkami z FireSub na facebooku Sad Dodatkowo grupa potencjalnych ofiar okazała się zbyt przewidywalna.. Ale dzień spędziłem na kontach facebook dlatego dzisiejsze efekty to:

1 - 1100 znajomych
2 - 800 znajomych + 100
3 - 760 znajomych + 10
4 - 700 znajomych +150
5 - 750 znajomych + 110
6 - 630 znajomych +100
7 - 600 znajomych +20
8 - 780 znajomych + 220
9 - 240 znajomych + 4
10 - 170 znajomych + 100
11 - 200 znajomych +10
12 - 180 znajomych +20
13 - 280 znajomych +10

Stworzyłem dzisiaj dodatkowo 3 konta w których póki co praktycznie nie ma znajomych.. Zajmował się będę wszystkim jutro a na weekend robie sobie przerwe. Smile

Zarobki na Shorte.ST: 1$
Zarobki na FireSub: 0zł
Witam ^^
Mam takie pytanie, co do tych kont na FB. Od tak masowo wysyłasz zaproszenia ? Masz jakieś ostrzeżenia albo coś, że spam ? Też kolekcjonuję znajomych ale staram się spokojnie ,żeby nie było problemów ;P Jak to jest u Ciebie ? Wink
Wysyłam zaproszenia do momentu aż każą wpisać kod CAPTCHDATA.. Później wchodze na inne i na innych nabijam. Po godzinie albo dwóch wracam do pierwszego konta i znowu Smile
Wątek zamknięty