Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dokonałem aktualizacji poradnika Lecz cena jego wzrosła.
---------------------------------------------------------------------
Zwykły poradnik 5$ zawiera informacje na temat resetowania Akcji aby można było je robic w nieskńczoność poprzez emulator BlueStacks.
--------------------------------------------------------------------- Dziś ulepszyłem poradnik o opcje gdzie nie musimy ściągać za każdym razem gier czy programów aby zaliczyło oferte więc oblecenie wszystkoch akcji zajmuje 30 minut Cena za wersje 2 poradnika to 8$
---------------------------------------------------------------------
Chętnych zapraszam na priv
Cytat:niewiem czyja wina czyja nie wedlug mnie sprzedajesz gowno nie poradnik i mi jest do niczego nie potrzebny zwruc mi kase i po sprawie jak nie .... to tata pracuje w policji i sie zajmuje wlasnie takimi sprawami czekam doi wieczora potem udostepniam poradnik ojcu i na wszystkich forum robie ci opinie na jak zaslugujesz pozdro
Siemka, mam problem zainstalowałem bluestacka , whaff'a zaktualizowałem go i przy próbie logowania wyskakuje mi to
WHAFF is only allowed in ANDROID MOBILE DEVICE. Sorry. You can't run it. Możecie pomóc ?
(11-11-2012 15:32)ARGO1234 napisał(a): Siemka, mam problem zainstalowałem bluestacka , whaff'a zaktualizowałem go i przy próbie logowania wyskakuje mi to
WHAFF is only allowed in ANDROID MOBILE DEVICE. Sorry. You can't run it. Możecie pomóc ?
Zdaje się że emulator już nie działa. Akcje możesz wykonywać z telefonu