Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PayPal ograniczenie

Autor Wiadomość
RE: PayPal ograniczenie
Sprawdź:
ja jestem pełnoleni i też mi zablokowali konto ... z powodu nie typowych działań z powiązaną kartą kredytową . ( nie mam powiązanej karty) zweryfikowałe konto poprzez rachunek bankowy... i dalej zablokowane .. Dzwoniłem pare razy i sie dowiedziałem ze mi nie odblokuja konta .. nie powiedzieli dla czego... i ze środki mi oddadzą .. na pytanie czy moge sobie usunąc konto i założyc jeszcze raz odpowiedzieli ze nie :/ bo dane zostają w kompie i takie konto będzie usunięte...
Ja podałem dobre dane, dodałem rachunek bankowy, wpłacałem, wypłacałem setki razy i też ograniczyli mi konto.
Mnie tam nie blokują : P

PS. mozesz zalozyc izzykonto w mbanku wtedy problemow nie bedzie z wyplatami Tongue
Mam takie pytanie. Jak już założyłam konto na osobę pełnoletnią to jak mogę te pieniądze wypłacić? Tzn czy i jak mam założyć kartę ? W banku? Czy też od razu mogę korzystać z tych pieniędzy żeby zapłacić zamówienia z internetu? Zależy mi na tym aby pieniądze'' zmaterializowały się'' w formie widzialnej najlepiej w zł, a na koncie są w dolarach...Smile
konwerter walut -> zamieniasz saldo

a co do wyplaty kasy... musisz dodac rachunek bankowy i postepowac wedlug instrukcji (wpisanie kwot, jakie paypal ci przyslal na konto)

a co do placenia w necie, tak mozesz placic, z tym ze niektore sklepy moga wymagac zweryfikowanego konta
Odpowiedz