Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
10 ptz za dailies jest, za zalogowanie to nie wiem ale dopiero rano sie przekonam PTZ za zaproszenia nie mam jak sprawdzic bo raz ze nie mam juz kogo zapraszac to dwa pewnie bug dalej nie naprawiony
zgadza sie dla zwyklych jest 5PTZ
P.S.mydlenie oczu co to jest 5ptz jak juz powinienem miec dawno zlist i stracilem mnostwo punktow 5ptz na pocieszenie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-12-2009 08:25 przez stiopa.)
Ehhhhhmmmm...??? Troche słaby ten event (jeśli to wszystko)...3PTZ więcej niż w normalnym dniu??? Chyba można liczyć na restocki o nieznanych (;/) godzinach...
PS.
Juz 3 osoby zaakceptował a tu dupa ;( ani PTZ ani ludzi do Z-List...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-12-2009 10:40 przez Leopard.)
leopard bo jest blad na stronie i go nie poprawiaja. nic na to nie poradzisz. wniosek jeden - nie zapraszaj na razie.
Myslalem ze za zalogowanie tez bedzie jakis bonusik a tu nic, tzn. standardowo 4pkt.
Mnie zastanawia jedna rzecz. Zaraz po północy jak odpowiadałem na pytanie to brzmiało ono: "sun or winter" a ponieżej byly narysowane 2 polowki okularow. Teraz wszedlem w dailies, patrze na to pytanie a tutaj juz inny obrazek z jakas jemiola Ciekawe dlaczego tak sie stalo