Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
sloniasek, to nie szopka, jak widać tylko tak mogłem dotrzeć do RZETELNYCH INFORMACJI, do których powinien mieć dostęp każdy użytkownik FC, nawet jeśli zarabia hmmmm na dywaniki w hammerze. Dodatkowo naświetliłem tylko sprawę...
(01-10-2011 12:16)m4rcin93 napisał(a): Nie robisz takiej szopki bo jesteś testerem FC.
Jakbyś zrobił to byś się pożegnał z tym statusem jasne chyba nie ?
To że jest testerem nie oznacza, że ma totalny zakaz jakichkolwiek narzekań i przez to przywilejów nie straci.
Tester ma za zadanie wykonywać zlecone przez nas czynności i tylko jeżeli totalnie oleje tą sprawę wtedy straci możliwość bycia testerem, innej możliwości nie ma więc równie dobrze mógłby narzekać na to 'jakie to FC jest niedobre'.
Bierzemy się za FC bo niby polski support, dobre stawki, bije na głowe konkurencję i co? za długo tak dobrze być nie może - zaczynają się faile - a jak się komuś nie podoba to niech idzie do konkurencji - sc, cf, ud.. ja zostaję przy fc bo jak szybko potrzebuję kasy to szybka i git.. Oby więcej wpadek nie było, pozdro