Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie

Autor Wiadomość
RE: Lockerz Mobile ! Lockerz w Twoim telefonie
Sprawdź:
tylko niech będzie w marcu, jak już wrócę do domu i będę mógł normalnie korzystać z neta w swoim iPhonie Big Grin

bud3k, członek http://zarabiam.com od Sep 2010.
fajnie, u mnie działa na monte. dobry pomysł, ale powodzenia na restocku to absolutnie nie gwarantuje Tongue
Lockerz już wysłało e-maile że będą takowe restocki Wink Nic tylko stay tuned - już widzę to klikanie w małe guziki mojej nokii c3, zamiast m będzie się klikało q no ale cóż Big Grin
Ja nie mogę uzyskać poprawnego wyświetleniatrony - ani na Windows Mobile, ani na symbianie.
Po wejściu w redeem od razu mam formularz do wpisania danych.
Używm opery mobile 10 oraz IE.
Zacznę korzystać. Jak nie będzie dostępu do kompa na 100% się przyda Tongue
skasowane
Ja używam opery mini na nokii c3 i wszystko ok jest Wink Więc brać fony z shopa i na restocki czekać! Big Grin
ahahaha lepiej już nie mogło być
Może na telefonie nie będzie trzeba wpisywać danych, tylko będzie pobierać z formularza My Account od razu bo wiadomo na PC boty i patrzenie ze strony Lockerz - szybsze wpisywanie z klawiatury PC niż z telefonowej.
Będzie normalny formularz do wpisywania danych. Oj, przeczuwam, że w nadchodzących restokach nagrody zejdą w 3s...
Odpowiedz