Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Marcowy restock?

Autor Wiadomość
RE: Marcowy restock?
Sprawdź:
nie wyzerują .. ptz automatycznie kasuja sie po roku .. nie cieszcie sie tak z restockow bo ostatni trwal 20sec i wielu uzytkownikow nie moglo sie nawet zalogowac ;p
Co ten lockerz odwala mial byc sklep w lutym teraz w marcu a tu znowu o restocku gadaja,ja chce sklep!!!
wydaję mi się że to jest ostatnia szansa tzn. że to będzie ostatni restock przed sklepem dla tych niezdecydowanych jeszcze....
co wy gadacie ogarnijcie się ! jakie wyzerowanie ptz ! to w ogóle nie trzyma się tematu . zapraszam do szkoły podszkolic trochę język polski i czytanie ze zrozumieniem

Pozdrawiam

PS: no i dobrze lepszy restock niż sklep
Pewnie jest po to aby ludziska potracili swoje ptz, żeby nie było pełno zamówień w sklepiku na początku albo coś Big Grin
BoneR nie lepiej jak pójdzie cała elektronika zanim autofill zadziała Big Grin
A ponieważ lockerz istnieje od marca 2009 to niedługo niektórym zostaną wyrezowane ptz Smile
ja nawet miecha konta nie mam to się nie boje ;p
No ja też nie bo mam ok 3 tygodni jedno, 2-gie ok 3 miechów Tongue
Mogliby dać sklepik, ale jeżeli będzie to ostatni restock, to ok. Nazbiera się pkt na PSP za 900 ptz i trzeba będzie się spiąć jak banan ostatnio Big Grin
Moim celem jest jakaś nagroda. Pkt mam 885 narazie, ale się zastanawiam co wziąć.
Mam nadzieje, że po restocku marcowym poleci sklepik do naszej dyspozycji.
Odpowiedz