Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Marcowy restock?

Autor Wiadomość
Marcowy restock?
Sprawdź:
Od zakończenia ostatniego lutowego restocku nie otrzymaliśmy jeszcze żadnych konkretnych informacji dotyczących marcowego restocku. Zazwyczaj lockerz ogłaszało takie informacje w niedługim czasie od zamknięcia PTZPlace, a tym razem cisza - jednak nie całkiem. Mianowicie, nie tak dawno na Hallwayu Lockerz wspomniało nam o sklepie, który byłby dostępny 24/7 i zastąpiłby restocki. Jednak ekipa nie podała nam konkretnie kiedy taki system miałby wejść. Mimo to wiele ludzi uznało sprawę od razu za przesądzoną i oczekiwało sklepu już w tym miesiącu.

Dzisiaj do kilku użytkowników został wysłany automatycznie e-mail, w którym można przeczytać kilka odpowiedzi na podstawowe pytania. Znalazło się tam też jedno bardzo ciekawe zagadnienie:

Cytat:-We will be announcing more information about the March redemption and
PTZ expiration very soon. Keep your eyes posted to the Hallway.

Znaczy ono mniej więcej:

Cytat:Już niedługo zaczniemy ogłaszać nowe informacje dotyczące marcowego restocku i wygasania PTZ. Miej oko na Hallway (strona główna)

Tak więc Lockerz chyba rozwiało wątpliwości, choć nie do końca. Nie napisali bowiem wprost czy restock się odbędzie, co dalej pozostawia nas w niepewności.

Jak będzie naprawdę? Przekonamy się zapewne już niedługo.
RE: Marcowy restock?
czyli to znaczy ze te punkty co mamy nam wyzeruja;/???
Nie, punkty zerują się rok od ich zdobycia i to nie wszystkie naraz. Zresztą poczekamy, zobaczymy co tam Lockerz napisze (choć nie byłbym złej myśli).
Znowu restocki? o_O i jak do października nie dadzą sklepiku to się mi naprawde wyzeruje Sad Nie mogą już wiecznie oszukiwać.
Miejmy nadzieję, że ostatni.
Choć, nazbieram 900 ptz na PSP, to może uda się zamówić Big Grin
oooo fajnie bo już myślałem ze już nie będzie Rostock, mój lutowy to restart kompa Big Grin
Mogli by już wprowadzić ten sklep 24/7:/
A ja się nawet ciesze na restock Tongue
jak nam wyzeruja ptz to chyba sie .... nie powiem brzydko .. ;/
Dlaczego mieli by nam wyzerować ptz ?
Odpowiedz