![]() |
Marcowy restock? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Marcowy restock? (/Temat-Marcowy-restock-2784) |
Marcowy restock? - Tech - 05-03-2010 22:26 Od zakończenia ostatniego lutowego restocku nie otrzymaliśmy jeszcze żadnych konkretnych informacji dotyczących marcowego restocku. Zazwyczaj lockerz ogłaszało takie informacje w niedługim czasie od zamknięcia PTZPlace, a tym razem cisza - jednak nie całkiem. Mianowicie, nie tak dawno na Hallwayu Lockerz wspomniało nam o sklepie, który byłby dostępny 24/7 i zastąpiłby restocki. Jednak ekipa nie podała nam konkretnie kiedy taki system miałby wejść. Mimo to wiele ludzi uznało sprawę od razu za przesądzoną i oczekiwało sklepu już w tym miesiącu. Dzisiaj do kilku użytkowników został wysłany automatycznie e-mail, w którym można przeczytać kilka odpowiedzi na podstawowe pytania. Znalazło się tam też jedno bardzo ciekawe zagadnienie: Cytat:-We will be announcing more information about the March redemption and Znaczy ono mniej więcej: Cytat:Już niedługo zaczniemy ogłaszać nowe informacje dotyczące marcowego restocku i wygasania PTZ. Miej oko na Hallway (strona główna) Tak więc Lockerz chyba rozwiało wątpliwości, choć nie do końca. Nie napisali bowiem wprost czy restock się odbędzie, co dalej pozostawia nas w niepewności. Jak będzie naprawdę? Przekonamy się zapewne już niedługo. RE: Marcowy restock? - MAIKEL1946 - 05-03-2010 22:35 czyli to znaczy ze te punkty co mamy nam wyzeruja;/??? RE: Marcowy restock? - Tech - 05-03-2010 22:44 Nie, punkty zerują się rok od ich zdobycia i to nie wszystkie naraz. Zresztą poczekamy, zobaczymy co tam Lockerz napisze (choć nie byłbym złej myśli). RE: Marcowy restock? - Alexzus - 05-03-2010 23:10 Znowu restocki? o_O i jak do października nie dadzą sklepiku to się mi naprawde wyzeruje ![]() RE: Marcowy restock? - Zythus - 06-03-2010 13:38 Miejmy nadzieję, że ostatni. Choć, nazbieram 900 ptz na PSP, to może uda się zamówić ![]() RE: Marcowy restock? - Kalis - 06-03-2010 19:34 oooo fajnie bo już myślałem ze już nie będzie Rostock, mój lutowy to restart kompa ![]() RE: Marcowy restock? - top-michal - 06-03-2010 19:47 Mogli by już wprowadzić ten sklep 24/7:/ RE: Marcowy restock? - Thadel - 06-03-2010 19:47 A ja się nawet ciesze na restock ![]() RE: Marcowy restock? - adminek - 06-03-2010 20:03 jak nam wyzeruja ptz to chyba sie .... nie powiem brzydko .. ;/ RE: Marcowy restock? - mozambik1 - 06-03-2010 20:26 Dlaczego mieli by nam wyzerować ptz ? |