Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A do czego używałeś te karty jednorazowe? Jak do weryfikowania kont typu netfix itp w celu osiągnięcia okresu testowego to testowego to się nie dziwię bo na pewno sporo osób tak robiło i teraz banują
Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.
Co rozumiemy przez nadużycie? Jak jest bezpieczny limit?
Cytat:A do czego używałeś te karty jednorazowe? Jak do weryfikowania kont typu netfix itp w celu osiągnięcia okresu testowego to testowego to się nie dziwię bo na pewno sporo osób tak robiło i teraz banują
Przecież te karty do tego właśnie służą,a nie do jakiś tam bezpiecznych płatności w internecie
(07-01-2020 22:51)lijon napisał(a): Co rozumiemy przez nadużycie? Jak jest bezpieczny limit?
Cytat:A do czego używałeś te karty jednorazowe? Jak do weryfikowania kont typu netfix itp w celu osiągnięcia okresu testowego to testowego to się nie dziwię bo na pewno sporo osób tak robiło i teraz banują
Przecież te karty do tego właśnie służą,a nie do jakiś tam bezpiecznych płatności w internecie
(07-01-2020 21:26)Ascoran napisał(a): A do czego używałeś te karty jednorazowe? Jak do weryfikowania kont typu netfix itp w celu osiągnięcia okresu testowego to testowego to się nie dziwię bo na pewno sporo osób tak robiło i teraz banują
Nie do netflix ale dostawalem bonus za weryfikacje karta debetowa. 10$ do wykorzystania
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-01-2020 12:25 przez Pawlak093.)
Miałem konto Revolut Biznes w UK.
Na wszystko fakturki, weryfikacja klientów.
Konto zablokowane, bez podania przyczyny. Środki z konta biznes, wysłana nie wiadomo komu. Żadnego frauda nie miałem.
Zgłosiłem do ombundsmana.