Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Bonus General Redemption - dla osób posiadających 1 znajomego!
Sprawdź:
(20-09-2010 15:24)Takahari napisał(a): acha ale gdzieś ktoś tam jeszcze pisałem ze bedzie jeszcze jakiś geeneral redemtion w tym tygodniu czyli wnioskuje ze będą dwa generalne o O?
Mam nadzieję, że nie będziemy długo czekać. Restock może się odbyć we wtorek, środę, piątek, sobotę lub niedzielę Oby jutro albo pojutrze 1 zaproszonego mam Lockerz coraz bardziej robi nieścisłości w swoich newsach :/
(20-09-2010 17:06)motorniczytramwaju napisał(a): Mam nadzieję, że nie będziemy długo czekać. Restock może się odbyć we wtorek, środę, piątek, sobotę lub niedzielę
o ja pier*** czytam tekst i myślę: "fajnie, mam 2 zaproszonych" a czytam pod tym jak ludzi pytają czy mają, więcej zaproszonych niż 1 to się dostaną...
AUTOR PODKREŚLIŁ I 3 RAZY NAPISAŁ, ŻE CHOCIAŻ 1 ZNAJOMEGO! CZYLI OD 1 W GÓRĘ! 2 TO WIĘCEJ NIŻ 1, 5 TEŻ A TYM BARDZIEJ 20!!!