Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A jak ja bym napisal ze nagrody beda 7 razy drozsze ale bedzie 36 sposobow na zdobywanie nagrod to tez byscie potem mowili o tym jako o rzeczach pewnych? Ludzie nauczcie sie robic lekki przesiew informacji w necie. Watpie ze jakis pracownik puscilby pare z ust, poniewaz projekt objety jest NDA. Na oficialnych zrodlach (facebook i strona glowna lockerz) nie bylo wspominane o tym ze nagrody maja byc drozsze 4 razy, nie wiem skad sie wziela ta plotka..
Do Alexzus: A skad Ty mozesz wiedziec czy dla mnie jest idealnie czy nie? Zwracam uwage po prostu na wylewane z kazdym temacie zale. Ja tez nie bralem udzialu z zadnym restocku, ale zdaje sobie sprawe ze niewazne ile postow bym tutaj napisal i tak nie bede mial wplywu na to kiedy owy restock bedzie. Ok, raz mozna sie pozalic ze brakuje Ci ilus tam punktow do wymarzonych sluchawek, bardzo wspolczujemy i wogole, ale znaj umiar...
miej też na uwadze, że tych słuchawek nie dostaniesz za kilka dni tylko parę tygodni i co to zmieni, że poczekasz może 2 więcej do styczniowego restocka
a restock pewnie o 6pm EDT jak ten październikowy czyli o 24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-12-2009 22:02 przez banan100.)