Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie chce dzisiaj restocka!!!!!!!!! Chce słuchawki!! może bym to jakoś załatwiła ale się właśnie dowiedziałam że z invites jest bug a się już tyle namęczyłam, opowiadając ludziom o lockerz, niekumatym... I tak nie dał mi maila jeszcze nikt.. Jak tu sie nie wk****c?
4 ptz do słuchawek za 175. Nie chce tych brzydkich małych za 125.. czy 120..
to poczekaj do styczniowego restocka, i przestan sie zalic a wszystkie dane na temat restockow, czasu w jakim sie beda odbywaly i ich ilosci sa to tylko przypuszczenia, wiec traktowalbym je z przymrurzeniem oka.
Do bielak:
Do stycznia? I na tych starych słuchawkach mam jechać, co się przy lekkim ruchu reguluje pokrętło w połowie kabla i się przygłośniają aż mi pękają uszy?
I nie poczekam. Bo ty myślisz egiostycznie, tobie dobrze to super inni niech mają swoje problemy, ale to moja jedyna szansa i nigdy jeszcze nie byłam na żadnym restocku a jak trafię akurat to będę chodzić po stronie i patrzeć na te zielone 'redeem' bo brakuje mi 4ptz do tego co chcę? Tyle zbierałam to nie przegapie tego >.<.
Niekiedy można trafiać z przypuszczeniami... A kiedyś być musi bo w obrębie grudnia..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-12-2009 21:06 przez Alexzus.)