Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey)
(28-02-2010 10:06)QoorChuck napisał(a):
(28-02-2010 02:47)MyBijacz napisał(a): Jak chcecie się pośmiać z ludzi to wejdźcie w zakładkę "Nagrody" i tam w temat pt "Wasze Wygrane - Darmowy Restock !". Popatrzcie w prawy dolny róg mozilli, jest taka małpka, jak jest na kolorowo to jest włączona jak szara to wyłączona, 80 % ma włączoną i zamówioną dzięki temu nagrodę. Ale też mówią że nie da się wykryć tej Małpki i że tylko tak napisali na Hallway'u żeby ludzi nastraszyć i żeby go nie używali. Ja tam myślę że to prawda
Dzięki, ze to zauważyłeś.
Screeny poszły do lockerz.
Sory, ale ciebie chyba zdrowo pok***iło :| Miałem na screenie włączoną małpkę, ale miałem wyłączone skrypty z lockerz. I co, wysłałeś screena i mam dostać za to bana? Przecież każdy może posiadać w przeglądarce co chce, byleby tego nie używał podczas restocku :|
Przepraszam, ale się zdenerwowałem. Na takich 'życzliwych'.
Poza tym na screenie przecież nie ma żadnych danych, więc jakie jest niby potwierdzenie że ten screen jest tego i tego użytkownika? pff..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2010 12:09 przez Smoczysko.)
(28-02-2010 12:08)Smoczysko napisał(a):
(28-02-2010 10:06)QoorChuck napisał(a):
(28-02-2010 02:47)MyBijacz napisał(a): Jak chcecie się pośmiać z ludzi to wejdźcie w zakładkę "Nagrody" i tam w temat pt "Wasze Wygrane - Darmowy Restock !". Popatrzcie w prawy dolny róg mozilli, jest taka małpka, jak jest na kolorowo to jest włączona jak szara to wyłączona, 80 % ma włączoną i zamówioną dzięki temu nagrodę. Ale też mówią że nie da się wykryć tej Małpki i że tylko tak napisali na Hallway'u żeby ludzi nastraszyć i żeby go nie używali. Ja tam myślę że to prawda
Dzięki, ze to zauważyłeś.
Screeny poszły do lockerz.
Sory, ale ciebie chyba zdrowo pok***iło :| Miałem na screenie włączoną małpkę, ale miałem wyłączone skrypty z lockerz. I co, wysłałeś screena i mam dostać za to bana? Przecież każdy może posiadać w przeglądarce co chce, byleby tego nie używał podczas restocku :|
Przepraszam, ale się zdenerwowałem. Na takich 'życzliwych'.
Poza tym na screenie przecież nie ma żadnych danych, więc jakie jest niby potwierdzenie że ten screen jest tego i tego użytkownika? pff..
Na większości tych screenów które wysłałem lockerz są Wasze loginy.
Wczoraj napisałem do nich o tym całym Greasomenkeys oraz samym skrypcie oraz zaproponowałem jak to mogą sprawdzić (jak by sami tego nie wiedzieli).
Owszem małpka o niczym nie świadczy ale mogą sobie sprawdzić danego delikwenta pod katem astronomicznej szybkości zamówienia nagrody.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2010 12:33 przez QoorChuck.)
Jednym słowem konfident :/. Wyżywa się teraz na innych, bo pewnie nie udało mu się niczego zamówić. Ale dobra, już czas skończyć tą dyskusję, bo ten temat jest od czegoś innego.
No i co z tego jak pójdą/poszły jego screeny. Jak lockerz będzie miał zamiar banować za GM (małpke) to i tak zbanuje wszystkich bo ten skrypt JEST WYKRYWALNY. On modyfikuje jave więc idzie to wykryć. Jak będą rozdawać bany to nie ominie to nikogo a wyzywanie od konfidentów jest zbędne bo jego maila dłuuuuugim łukiem obejdą. Ja zamówiłem wii bez jakiś małpek i się udało (oczywiście przy pomocy autofila)
LOGIN aushahahaha Co im z loginów, brawo dla ciebie młocie I co jak sprzedasz 10 czy 15osób to załatwisz sprawę ? Taki ludzi jest parę set tysięcy więc powodzenia A poza tym to się nie podlizuj do Lockerz bo tylko na tym źle wyjdziesz... I tak za to nic nie dostaniesz, chyba był hallway o tym że nie można używać żadnych skryptów tylko Roboformy i Autofille Więc tak czy siak jak mają banować to i tak to zrobią bez twojej zbędnej pomocy
Nie, mówię tylko, że nazwałeś admina i wiele innych osób "frajerami", podczas gdy używali oni programu bardzo podobnego do dozwolonego autofilla. Przecież to działa praktycznie tak samo, przy czym wyrównuje nam szanse z amerykanami, którzy nie muszą wybierać swojego państwa. Co innego gdyby ten proggram sam zamawiał nagrody i wypełniał captche - wtedy to już by było coś nie w porządku...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2010 18:18 przez Tech.)