![]() |
Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) (/Temat-Jak-skonfigurowac-tajemnicza-malpke-Greasemonkey-2411) |
Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) - Smoczysko - 27-02-2010 13:03 Na wstępie zastrzegam, że monkey'a używasz na własną odpowiedzialność, gdyż Lockerz może za to poczęstować banem... Nie jest to w 100% potwierdzone, ale ja wolałbym nie ryzykować ![]() ![]() A więc: 1. Ściągamy Greasemonkey'a do FireFoxa (https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/748) 2. Ściągamy skrypt: http://z1.przeklej.pl/przs4262/7d1697ba000811a24b881399/redeem_www.przeklej.pl.rar?przid=80c2366844 3. Rozpakowujemy, otwieramy notatnikiem plik 'redeem_quick.user' 4. Wpisujemy w odpowiednich miejscach swoje dane (w wersach zaczynających się od "var...", dane wpisujemy między cudzysłowiami, na przykład: var firstName = "Jan"; var lastName = "Kowalski"; analogicznie do adresu itp.) Wersów zaczynających się od 'document...' nie ruszamy. 5. Zapisujemy, zamykamy. 6. Otwieramy ten sam plik za pomocą firefoxa. 7. Voila, zrobione ![]() Wiem, że już jest po restocku i ten monkey na obecną chwilę jest mało przydatny, ale ciągle dużo osób się o to pyta, więc postanowiłem sprawę co nieco rozjaśnić... RE: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) - Alcor - 27-02-2010 13:09 Za używanie tego programu w czasie restocku dostaje się bana, więc nie polecam. ![]() RE: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) - QoorChuck - 27-02-2010 13:20 Mam nadzieję, że lockerz ma blade pojęcie jak wykryć coś takiego ale jeśli nie to na wszelki wypadek napisałem do nich wysyłając linki do tego programu i skryptu. RE: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) - Magnus - 27-02-2010 13:54 Nie używajcie tego dostaniecie bana na 100% ![]() RE: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) - Mathis K - 27-02-2010 15:49 mam nadzieje ze za uzywanie tego jest ban bo to troche nie fair dla innych ![]() RE: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) - Plomien - 27-02-2010 17:00 nie raczej się nie dostanie bana za to, bo to jest jak autofill, a lockerz na autofilla pozwala ![]() małpka jest bezpieczna ![]() RE: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) - reedo - 27-02-2010 17:02 Autofill jest dozwolony, ale skrypty nie, a Greasemonkey to platforma do wykonywania skryptow. RE: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) - Yanke$ - 27-02-2010 19:05 Według mnie jest to nielegalne i oby dla wszystkich korzystających z tego użytkowników był ban ! RE: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) - joke16 - 27-02-2010 19:41 Urywek z regulaminu forum: "4. Oszukiwanie Zakazuje się tworzenia postów/tematów radzących jak oszukiwać w serwisie Lockerz.com." RE: Jak skonfigurować tajemniczą małpkę.. (Greasemonkey) - Smoczysko - 27-02-2010 20:55 To nie jest poradnik jak oszukać, po prostu dużo osób pytało się o co w ogóle chodzi z tym Greasemonkeyem, to rozjaśniłem. |