Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie

Autor Wiadomość
Sugar Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 35
Dołączył: Mar 2010
Reputacja: 2 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 100.00
Post: #51
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Zbliża się SWAP i ludzie panikują.
24-02-2015 00:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
Workis Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,178
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 205 +

Forum Gold: 3.00
Post: #52
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
A jaki SWAP (domyslam sie, ze akcji) moze miec wplyw na pozycje MTV? I czy az tak duzy, ze ludzie wyprzedaja po bezcen pozycje? :|

pozdrawiam

24-02-2015 00:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
8gruzin8 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 362
Dołączył: May 2012
Reputacja: 127 +

Forum Gold: 45.00
Post: #53
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
No ten SWAP jest niezły. Jo zamienia BAP z PV i kasę z FTQ na akcje przyjmując $0,35 per akcja. Dość hardcorowo pojechał tym bardziej, że aktualna cena akcji to $0.03 (ponad 10x mniej). Zanim się to ludziom zwróci może troche wody upłynąć. Słowem, w tej chwili w ciężkiej sytuacji są ludzie, którzy mieli kase w planach inwestycyjnych i w PV. Zarobić będzie mozna niedługo zapewe na samych akcjach ponieważ przewiduje ich chwilowy drastyczny spadek wartości.

Jak to będzie teraz wyglądało i czy szybko akcje będą wzrastały - zobaczymy.

Mój syn potrzebuje Waszej pomocy http://zarabiam.com/Temat-Moj-synek-chce...owi-109199
24-02-2015 12:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Workis Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,178
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 205 +

Forum Gold: 3.00
Post: #54
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
A, no to sie nie dziwie.
Ludzie wyprzedaja nawet po ~70% wartosci zakupu, tylko w sumie to zrozumiale skoro po zamianie dostana 10% o ile akcje nie beda spadac, a pewnie będą.
No coz, w MTV wrzucilem doslownie tydzien temu 200$ prawie, wiec delikatnie mówiac dałem dupy, ale i tak bywa.
Akcje tydzien temu byly po 0,03$ skoczyly w 3 dni do 0,07$ i teraz z powrotem są po 0,03$.

W zasadzie nigdy to sie nie zwroci, chyba ze akcje skocza do 0,35$ w ciagu tygodnia, ale to musialby byc cud. Na akcjach na peewno bedzie mozna niedlugo zarobic, ale poza tym to cala sytuacja wyglada nieciekawie.

pozdrawiam

24-02-2015 19:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

8gruzin8 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 362
Dołączył: May 2012
Reputacja: 127 +

Forum Gold: 45.00
Post: #55
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
No co jakiś czas Jo robi takie drastyczne ruchy, ale dzięki temu program ciągle żyje. Ja zarabiam na akcjach obserwując bacznie kurs. Zazwyczaj sprzedaje jak tylko osiągam 10 - 30% zysku. Jeśli Ty kupiłes po 0.03 i skoczyły do 0.07 to mogłeś przynajmniej zcęść sprzedać i juz był byś do przodu - wg mnie nie ma co czekać na większe wahania kursu ponieważ akcji i akcjonariuszy jest coraz więcej i rynek się stabilizuje coraz mocniej.

Mój syn potrzebuje Waszej pomocy http://zarabiam.com/Temat-Moj-synek-chce...owi-109199
24-02-2015 20:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Workis Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,178
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 205 +

Forum Gold: 3.00
Post: #56
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Akcji nie kupowalem, tylko FTQ, wiec jest zle, moze naawet i bardzo zle. Wink



pozdrawiam

24-02-2015 22:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
musiek01 Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 199
Dołączył: Mar 2014
Reputacja: 37 +

Forum Gold: 50.00
Post: #57
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Nie jesteś sam, też włożyłem tam 200$ w tamtym tygodniu i raczej już tej inwestycji nie sprzedam Huh
25-02-2015 00:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
maniek34 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 32
Dołączył: Apr 2011
Reputacja: 2 +

Forum Gold: 10.00
Post: #58
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Mam ok 2k i chciałbym je zainwestować w MTV, ale jestem zielony w tym... mógłby mi ktoś jakiś poradnik wysłać, pomóc albo coś za reff, tylko proszę o kogoś kto zna się i siedzi w tym już dłuższy czas.

maniek34, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2011.
01-03-2015 00:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Inwestycja w co... micek181 5 270 14-09-2019 16:47
Ostatni post: Olszi
Heart Inwestycja 1 mln zł Surimi 11 2,430 10-09-2019 10:30
Ostatni post: reber
  Inwestycja w farmy fotowoltaiczne xerty 18 1,340 10-09-2019 09:52
Ostatni post: reber
  Inwestycja w buxy. Czy to ma rację bytu? f4money 2 362 29-08-2019 20:42
Ostatni post: twardy
  Blinkee.city - opinie? vacci 7 2,784 12-06-2019 17:31
Ostatni post: Scoobyx

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.