Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie

Autor Wiadomość
vomar123 Offline
Banned
*

Liczba postów: 184
Dołączył: Jan 2015
Forum Gold: 0.00
Post: #31
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
(06-02-2015 21:15)shaGuar napisał(a):  Ktoś gdzieś pisał, że będą zmiany z tymi planami, a plan 186% dalej będzie ?

Będzie zmieniony na 170 %
07-02-2015 14:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
roko1992 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 269
Dołączył: Jun 2014
Reputacja: 44 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 6.00
Post: #32
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Ja mam jeszcze do listopada wykupiony plan 250% więc jakby ktoś chciał włożyć kaskę w plan to możemy się dogadać np. 15% dla mnie a reszta 235% dla Ciebie :-)napewno lepiej się opłaca się niż wykupienie upgarde za 500$ a później za 1000$ i to za plan 200% .Zapraszam
07-02-2015 14:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
shaGuar Offline
Banned
*

Liczba postów: 1,121
Dołączył: Aug 2014
Forum Gold: 52.00
Post: #33
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Inwestujemy pieniądze i tyle ? Nic nie robimy ?
08-02-2015 00:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
roko1992 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 269
Dołączył: Jun 2014
Reputacja: 44 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 6.00
Post: #34
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Tak i nic nie musisz robić tylko czekać na zwrot :-)
08-02-2015 11:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
olekn1 Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,374
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 444 +

Forum Gold: 312.84
Post: #35
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Ej mam pytanie, bo jestem w 52 kolejce, ale od 50 są duże inwestycje i nie wiem, czy jak np. będą płacić już za 49 kolejkę, to nie sprzedać inwestycji za np. 175%? (Tak się zabezpieczyć Big Grin)

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2015 11:47 przez olekn1.)
08-02-2015 11:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
roko1992 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 269
Dołączył: Jun 2014
Reputacja: 44 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 6.00
Post: #36
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Zawsze mozesz wystawić na rynek dla spokojnego sumieniaSmile np. ja tak bym zrobił moze akutat ktoś sie trafi tym bardziej jak wejdą te nowe plany do dużo chętnych może być Smile ale to zalezy jeszcze w jakim planie masz 186 czy 250% Smile Wybór zawsze należy do Ciebie i nie sugeruj się innymi żebyś potem nie żalował :)Sam miałem włożyć w też około 52 rundzie ale jak zobaczyłem te kwoty to mi sie odechciałoBig Grin nie wiadomo mogą wzrosnąć przychody pv i mtv i badą się spłacać w tym samym terminie co teraz Smile nawet wrózka tego nie bedzie wiedziała Big Grin
08-02-2015 14:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

shaGuar Offline
Banned
*

Liczba postów: 1,121
Dołączył: Aug 2014
Forum Gold: 52.00
Post: #37
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Kto z Was inwestował w plan 186% ?
09-02-2015 20:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
roko1992 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 269
Dołączył: Jun 2014
Reputacja: 44 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 6.00
Post: #38
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Teraz nie opłaca się inwestować w plan 186% lepiej kupić już na rynku plan 250% Tongue
09-02-2015 20:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
shaGuar Offline
Banned
*

Liczba postów: 1,121
Dołączył: Aug 2014
Forum Gold: 52.00
Post: #39
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
(09-02-2015 20:41)roko1992 napisał(a):  Teraz nie opłaca się inwestować w plan 186%

Dlaczego ?
09-02-2015 21:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
olekn1 Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,374
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 444 +

Forum Gold: 312.84
Post: #40
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
(09-02-2015 21:31)shaGuar napisał(a):  
(09-02-2015 20:41)roko1992 napisał(a):  Teraz nie opłaca się inwestować w plan 186%

Dlaczego ?

Jak masz lasę, to wejdź sobie na rynek, w 52 i 53 kolejce, które skończą się pewnie do 60 dni możesz trafić na perełki droższe tylko o 10% Smile (np. Ktoś zainwestował 100$ i chce za to 110$, ty dostajesz 187$)

09-02-2015 21:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Inwestycja w co... micek181 5 241 14-09-2019 16:47
Ostatni post: Olszi
Heart Inwestycja 1 mln zł Surimi 11 2,394 10-09-2019 10:30
Ostatni post: reber
  Inwestycja w farmy fotowoltaiczne xerty 18 1,317 10-09-2019 09:52
Ostatni post: reber
  Inwestycja w buxy. Czy to ma rację bytu? f4money 2 348 29-08-2019 20:42
Ostatni post: twardy
  Blinkee.city - opinie? vacci 7 2,743 12-06-2019 17:31
Ostatni post: Scoobyx

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.