Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie

Autor Wiadomość
wyklikany Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 111
Dołączył: Nov 2014
Reputacja: 14 +

Forum Gold: 77.00
Post: #11
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Cytat:znaczy chyba 133 % znaczy zarobione 33 procent tak ? Duzo kasy włożyłes ? Zastanawiam sie własnie nad włożeniem 500-600 dolarow i nie wiem gdzie lepiej sie opłaca ? I o jakich problemach mowisz ?
przy takiej inwestycji polecam PV wskoczysz od razu do grupy 1,5mil bap+ a tam dostaje się już ładne kwoty naliczeń no i zarobione pieniądze w PV można bezproblemowo wsadzić do mtv żeby dalej zarabiały
23-12-2014 08:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
musiek01 Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 199
Dołączył: Mar 2014
Reputacja: 37 +

Forum Gold: 50.00
Post: #12
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Cytat:@musiek01 znaczy chyba 133 % znaczy zarobione 33 procent tak ? Duzo kasy włożyłes ? Zastanawiam sie własnie nad włożeniem 500-600 dolarow i nie wiem gdzie lepiej sie opłaca ? I o jakich problemach mowisz ?

Nie, 186% z wpłaconej kwoty dostanę jak belka dobije do 100%(a mam na razie 33%). Włożyłem około 50$ z własnej ciekawości.

No to na takiej zasadzie działam, też radzę wpłacić wszystko na PV, a to co później się wyciągnie przeznaczyć na MTV tak jak napisał kolega wyżej. A problemy był związane z przenosinami na inne serwery, ale już wszystko wraca do normy, polecam śledzić temat, tam o wszystkim się dowiesz: http://zarabiam.com/Temat-PaidVerts-prog...hare-88809
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2014 18:49 przez musiek01.)
23-12-2014 18:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jackthekiller Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 739
Dołączył: Sep 2011
Reputacja: 52 +

Forum Gold: 0.00
Post: #13
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
(19-12-2014 15:11)Waldes93 napisał(a):  w PaidVerts kolega ma po części racje bo zysk nie wynosi 55% jak wiekszość osób tutaj pisze. Jest codzienny podatek oraz 0,05 z każdego dollara więc zysk wynosi jakies 50%. Natomiast mozna też wziąść pod uwagę ze dostajemy 4x25 bap point , czyli dodatkowo codziennie 200 Bap Point co się wyrównuje.

skąd wy bierzecie te wyliczenia...ludzie4

w Paidverts na każdym 1 dolarze zarabiamy 47%..ogolnie jest to 55% ale 5% idzie dla polecającego a 3% to podatek...koniec i kropka.

i wg mnie 4 x 25 BAP daje 100 BAP a nie 200....facepalm ręce opadają mając takich matematyków..nie dziwię się że inwestujecie nie wiadomo co i nie wiadomo jak a potem pytacie gdzie moje pieniądze.....pokerface

PAIDVERTS - revshare - ZAPRASZAM
27-12-2014 20:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
haha40027 Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 524
Dołączył: May 2014
Reputacja: 116 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 25.00
Post: #14
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
@jackthekiller
Jak już temat odkopany...

To skąd ten podatek 3% wziąłeś? 5% dla polecającego z tym się zgadzam, ale ten podatek 3% nie mam pojęcia skąd się bierze Big Grin

http://topup.zone/?ref=157 - najtańsze doładowania i kody w sieci!!!
http://www.mytrafficvalue.com/ref/userek - najlepszy!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2014 20:09 przez haha40027.)
27-12-2014 20:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
yolo69 Offline
multikonto
*

Liczba postów: 105
Dołączył: Oct 2014
Forum Gold: 5.00
Post: #15
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
ej a jak to jest z tym planem 186% ? dałem z tydzien temu 3 dolce na niego i jest pokazne ze juz 7% i paid 0$. A miały byc dzienne naliczenia przecież. Kiedy cos mi zacznie wpływać z tego ?
12-01-2015 18:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
olekn1 Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,374
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 444 +

Forum Gold: 312.84
Post: #16
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
(12-01-2015 18:06)yolo69 napisał(a):  ej a jak to jest z tym planem 186% ? dałem z tydzien temu 3 dolce na niego i jest pokazne ze juz 7% i paid 0$. A miały byc dzienne naliczenia przecież. Kiedy cos mi zacznie wpływać z tego ?

Jak będzie 100% to otrzymasz dopiero kasę Undecided A szkoda, bo by można było robić reinwestycję, no a tak to lipa Sad

12-01-2015 18:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
8gruzin8 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 362
Dołączył: May 2012
Reputacja: 127 +

Forum Gold: 45.00
Post: #17
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Widzieliście co się dzieje z cenami akcji w MTV Smile))
Kilka dni temu kosztowały $0.025 dziś dobijają do $0.081 - co daje ponad 300% zysku w kilka dni. Dziś poszły rekordowe dywidendy. Jak tak dalej pójdzie to bedzie cos niesamowitego. Radzę się śpieszyć niezdecydowanym i zapisywać się jak najszybciej się da.

(12-01-2015 18:06)yolo69 napisał(a):  ej a jak to jest z tym planem 186% ? dałem z tydzien temu 3 dolce na niego i jest pokazne ze juz 7% i paid 0$. A miały byc dzienne naliczenia przecież. Kiedy cos mi zacznie wpływać z tego ?
No dostaniesz swoje 5,58$ za 3-4 miesiące (teraz dobry okres w MTV więc może w niecałe 3). Szacun za zainwestowana kwotęJerk

Mój syn potrzebuje Waszej pomocy http://zarabiam.com/Temat-Moj-synek-chce...owi-109199
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2015 00:12 przez 8gruzin8.)
13-01-2015 00:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
8gruzin8 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 362
Dołączył: May 2012
Reputacja: 127 +

Forum Gold: 45.00
Post: #18
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
UWAGA: za 2 tygodnie nie będzie już planu 250%. Zostanie zastąpiony nowym 240%, ale za dostęp do niego trzeba będzie zapłacić $500k. Delikatna zmiana.

Mój syn potrzebuje Waszej pomocy http://zarabiam.com/Temat-Moj-synek-chce...owi-109199
02-02-2015 16:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

shaGuar Offline
Banned
*

Liczba postów: 1,121
Dołączył: Aug 2014
Forum Gold: 52.00
Post: #19
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Plan 250% jest na rok ?
03-02-2015 14:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
vomar123 Offline
Banned
*

Liczba postów: 184
Dołączył: Jan 2015
Forum Gold: 0.00
Post: #20
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
(03-02-2015 14:16)shaGuar napisał(a):  Plan 250% jest na rok ?

W tej chwili musisz zapłacić 500 $, by móc inwestować w nim przez rok.
03-02-2015 14:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Inwestycja w co... micek181 5 270 14-09-2019 16:47
Ostatni post: Olszi
Heart Inwestycja 1 mln zł Surimi 11 2,430 10-09-2019 10:30
Ostatni post: reber
  Inwestycja w farmy fotowoltaiczne xerty 18 1,340 10-09-2019 09:52
Ostatni post: reber
  Inwestycja w buxy. Czy to ma rację bytu? f4money 2 362 29-08-2019 20:42
Ostatni post: twardy
  Blinkee.city - opinie? vacci 7 2,784 12-06-2019 17:31
Ostatni post: Scoobyx

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.