Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu osób poszukuje źródła zarobku w sieci, dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W obecnych czasach zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą dla pracy na etacie. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, każdy kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń!

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czatf),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie

Autor Wiadomość
Sugar Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 35
Dołączył: Mar 2010
Reputacja: 2 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 100.00
Post: #51
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Zbliża się SWAP i ludzie panikują.
23-02-2015 23:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
Workis Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,178
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 205 +

Forum Gold: 3.00
Post: #52
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
A jaki SWAP (domyslam sie, ze akcji) moze miec wplyw na pozycje MTV? I czy az tak duzy, ze ludzie wyprzedaja po bezcen pozycje? :|

pozdrawiam

23-02-2015 23:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
8gruzin8 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 362
Dołączył: May 2012
Reputacja: 127 +

Forum Gold: 45.00
Post: #53
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
No ten SWAP jest niezły. Jo zamienia BAP z PV i kasę z FTQ na akcje przyjmując $0,35 per akcja. Dość hardcorowo pojechał tym bardziej, że aktualna cena akcji to $0.03 (ponad 10x mniej). Zanim się to ludziom zwróci może troche wody upłynąć. Słowem, w tej chwili w ciężkiej sytuacji są ludzie, którzy mieli kase w planach inwestycyjnych i w PV. Zarobić będzie mozna niedługo zapewe na samych akcjach ponieważ przewiduje ich chwilowy drastyczny spadek wartości.

Jak to będzie teraz wyglądało i czy szybko akcje będą wzrastały - zobaczymy.

Mój syn potrzebuje Waszej pomocy http://zarabiam.com/Temat-Moj-synek-chce...owi-109199
24-02-2015 11:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Workis Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,178
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 205 +

Forum Gold: 3.00
Post: #54
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
A, no to sie nie dziwie.
Ludzie wyprzedaja nawet po ~70% wartosci zakupu, tylko w sumie to zrozumiale skoro po zamianie dostana 10% o ile akcje nie beda spadac, a pewnie będą.
No coz, w MTV wrzucilem doslownie tydzien temu 200$ prawie, wiec delikatnie mówiac dałem dupy, ale i tak bywa.
Akcje tydzien temu byly po 0,03$ skoczyly w 3 dni do 0,07$ i teraz z powrotem są po 0,03$.

W zasadzie nigdy to sie nie zwroci, chyba ze akcje skocza do 0,35$ w ciagu tygodnia, ale to musialby byc cud. Na akcjach na peewno bedzie mozna niedlugo zarobic, ale poza tym to cala sytuacja wyglada nieciekawie.

pozdrawiam

24-02-2015 18:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

8gruzin8 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 362
Dołączył: May 2012
Reputacja: 127 +

Forum Gold: 45.00
Post: #55
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
No co jakiś czas Jo robi takie drastyczne ruchy, ale dzięki temu program ciągle żyje. Ja zarabiam na akcjach obserwując bacznie kurs. Zazwyczaj sprzedaje jak tylko osiągam 10 - 30% zysku. Jeśli Ty kupiłes po 0.03 i skoczyły do 0.07 to mogłeś przynajmniej zcęść sprzedać i juz był byś do przodu - wg mnie nie ma co czekać na większe wahania kursu ponieważ akcji i akcjonariuszy jest coraz więcej i rynek się stabilizuje coraz mocniej.

Mój syn potrzebuje Waszej pomocy http://zarabiam.com/Temat-Moj-synek-chce...owi-109199
24-02-2015 19:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Workis Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,178
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 205 +

Forum Gold: 3.00
Post: #56
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Akcji nie kupowalem, tylko FTQ, wiec jest zle, moze naawet i bardzo zle. Wink



pozdrawiam

24-02-2015 21:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
musiek01 Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 201
Dołączył: Mar 2014
Reputacja: 37 +

Forum Gold: 50.00
Post: #57
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Nie jesteś sam, też włożyłem tam 200$ w tamtym tygodniu i raczej już tej inwestycji nie sprzedam Huh
24-02-2015 23:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
maniek34 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 32
Dołączył: Apr 2011
Reputacja: 2 +

Forum Gold: 10.00
Post: #58
RE: Inwestycja w MTV 186% lub 250% opinie
Mam ok 2k i chciałbym je zainwestować w MTV, ale jestem zielony w tym... mógłby mi ktoś jakiś poradnik wysłać, pomóc albo coś za reff, tylko proszę o kogoś kto zna się i siedzi w tym już dłuższy czas.

maniek34, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2011.
28-02-2015 23:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Inwestycja w buxy. Czy to ma rację bytu? f4money 5 1,334 Wczoraj 11:26
Ostatni post: cezar78
  Inwestycja w farmy fotowoltaiczne xerty 22 3,716 29-01-2020 20:54
Ostatni post: archi996
  Inwestycja w garaż pod wynajem? kariolmax 6 873 02-01-2020 18:41
Ostatni post: Oszczędny
  Inwestycja 350 000 zł b2neobux 47 15,314 05-12-2019 10:43
Ostatni post: Agik
  MZURI Opinie - Pakiety Inwestycyjne Nieruchomości Hazardzistaa 0 632 02-11-2019 09:17
Ostatni post: Hazardzistaa

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.