Zagłosowałem na HotCash, ponieważ:
+ różne modele rozliczeń (mo, mt) i z tego co słyszałem szykują się nowe opcje, także użytkownik może sprawdzić na czym mu najlepiej będzie szło i wybrać to co uzna za lepsze,
+ bardzo szybkie wypłaty (nawet do 24h od zlecenia pieniądze mamy na koncie),
+ profesjonalna, miła, zgrana ekipa, która odpowiada na każde pytanie i służy pomocą w każdej sytuacji,
+ szybki support, świetny kontakt,
+ wypłaty na konto bankowe lub paypal,
+ szeroka gama eleganckich, przejrzystych programów partnerskich (każdy znajdzie coś dla siebie) i często dodawane nowe oraz aktualizacje starych programów. Dodatkowo w niektórych programach można ustawiać różne wartości wg. swoich własnych potrzeb,
+ nieograniczona ilość wypłat (można zlecać jedna za drugą), nieduże minimum (50 zł),
+ przejrzysty, ładny design panelu dla zarabiających użytkowników,
+ innowacyjny system - gateway,
+ system poleconych (5% zarobków poleconego),
+ serwis prowadzony przez porządną, wypłacalną firmę
Kiedyś byłem właściciel tego serwisu, niestety losy potoczyły się jak się potoczyły i serwis przejęła firma Karcz-provider i jak widać nie zmarnowała jego potencjału.
Dzisiaj na chwilę wrzuciłem sobie kilka linków gdzieś do internetu i miłe zaskoczenie
Kilka dni temu użytkownik z HotCash zarobił blisko 13 tyś złotych w ciągu dnia co jest chyba najlepszych wynikiem z jakim się spotkałem w tego typu serwisach, także wystarczy trochę pracy i pomysłów
Polecam