Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Nie polecam interesów z lijon

Autor Wiadomość
Nie polecam interesów z lijon
Sprawdź:
Stanowczo nie polecam robić nikomu interesów z użytkownikiem
lijon. 2 dni temu zakupił ode mnie niszę pod Allegro, "zrobił" przelew, wysłał "potwierdzenie" i niestety pieniędzy nadal nie ma... "Potwierdzenie" prawdopodobnie było scamem, nie polecam!

Maniero, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2014.
RE: Nie polecam interesów z lijon
Poczekaj jeszcze, daj jakieś screeny

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Glosy: lijon (+1), Kurus92 (+1)
Proszę o screen z wiadomościami o de mnie jak i z wiadomością w której "wysłałeś mi" nisze.
Oczerniasz moje dobre imię,a zgodnie z prawem za to pomówienie mogę Cię podać do sądu cywilnego i tak też zrobię Jerk2

Rzeczywiście chciałeś mi wepchać jakąś nisze ale z powodu wielu niejasności z Twojej strony,odstąpiłem od kupna a ty mi nic nie wysłałeś.
@up to powodzenia w sadzie CI zycze, podaj jeszcze forum swoje dane niech sprawdza Twoje posty sposoby zarobku ktore napewno sa na 100% legalne, sprawdza Ci posty, zarejestrowales sie w 2012 roku takze 2 lata minely beda chcieli Twoje PIT-y jesli chodzi o zarobki w necie, mozesz narobic i sobie wiecej szkody, pamietaj ze patyk ma dwa konce Wink
(19-04-2014 22:46)Rafiks1992 napisał(a):  @up to powodzenia w sadzie CI zycze, podaj jeszcze forum swoje dane niech sprawdza Twoje posty sposoby zarobku ktore napewno sa na 100% legalne, sprawdza Ci posty, zarejestrowales sie w 2012 roku takze 2 lata minely beda chcieli Twoje PIT-y jesli chodzi o zarobki w necie, mozesz narobic i sobie wiecej szkody, pamietaj ze patyk ma dwa konce Wink

Tak po pierwsze to forum jest legalne zdaje się.
Rejestrować na nim może się każdy od tak z czystej ciekawości co nie zobowiązuje do jakiegokolwiek zarobku. Co maja posty do tego? pisać każdy może a zarabiać nie koniecznie.

goblinX, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2012.
Glosy: lijon (+1)
Dobra dość dyskusji, @[Maniero] prosze o konkrety bo takie owijanie i zawijanie w bawełne będzie trwać wieczność.
W sensie? Dam fotki wiadomości PW, konta bankowego Smile?

To daj te fotki, a nie tylko piszesz o tym.

[Obrazek: 6wlexwwcirsb.png]
(20-04-2014 08:29)Maniero napisał(a):  W sensie? Dam fotki wiadomości PW, konta bankowego Smile?

Przedstawisz w końcu dowody na to, że Cię oszukałem??
Czy też oczyścisz moje dobre imię równie szybko jak je splugawiłeś
Przepraszam użytownika lijon. Natąpiła pomyłka, żle sobię popatrzyłem na wiadomości w skrzynce i omyłkowo wziąłem nikc lijon'a.
Osoba który rzekomo zapłaciła to "maselko1235". Wieczorem wrzucę fotki całej korespondencji oraz jego rzekomej "wpłaty".

Wątek zamknięty