Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Stanowczo nie polecam robić nikomu interesów z użytkownikiem
lijon. 2 dni temu zakupił ode mnie niszę pod Allegro, "zrobił" przelew, wysłał "potwierdzenie" i niestety pieniędzy nadal nie ma... "Potwierdzenie" prawdopodobnie było scamem, nie polecam!
Proszę o screen z wiadomościami o de mnie jak i z wiadomością w której "wysłałeś mi" nisze.
Oczerniasz moje dobre imię,a zgodnie z prawem za to pomówienie mogę Cię podać do sądu cywilnego i tak też zrobię 2
Rzeczywiście chciałeś mi wepchać jakąś nisze ale z powodu wielu niejasności z Twojej strony,odstąpiłem od kupna a ty mi nic nie wysłałeś.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2014 22:23 przez lijon.)
@up to powodzenia w sadzie CI zycze, podaj jeszcze forum swoje dane niech sprawdza Twoje posty sposoby zarobku ktore napewno sa na 100% legalne, sprawdza Ci posty, zarejestrowales sie w 2012 roku takze 2 lata minely beda chcieli Twoje PIT-y jesli chodzi o zarobki w necie, mozesz narobic i sobie wiecej szkody, pamietaj ze patyk ma dwa konce
(19-04-2014 22:46)Rafiks1992 napisał(a): @up to powodzenia w sadzie CI zycze, podaj jeszcze forum swoje dane niech sprawdza Twoje posty sposoby zarobku ktore napewno sa na 100% legalne, sprawdza Ci posty, zarejestrowales sie w 2012 roku takze 2 lata minely beda chcieli Twoje PIT-y jesli chodzi o zarobki w necie, mozesz narobic i sobie wiecej szkody, pamietaj ze patyk ma dwa konce
Tak po pierwsze to forum jest legalne zdaje się.
Rejestrować na nim może się każdy od tak z czystej ciekawości co nie zobowiązuje do jakiegokolwiek zarobku. Co maja posty do tego? pisać każdy może a zarabiać nie koniecznie.
Przepraszam użytownika lijon. Natąpiła pomyłka, żle sobię popatrzyłem na wiadomości w skrzynce i omyłkowo wziąłem nikc lijon'a.
Osoba który rzekomo zapłaciła to "maselko1235". Wieczorem wrzucę fotki całej korespondencji oraz jego rzekomej "wpłaty".