Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Kopanie BTC » jestem poczÄ…tkujÄ…cy

Autor Wiadomość
Kopanie BTC
Sprawdź:
Zacząłem się trochę bawić w zbieranie BTC. Póki co dla funu zwykłe darmowe klikania (niech się pomału coś zbiera Wink ).

Nie chce póki co inwestować w to dużych pieniędzy (których zresztą na chwilę obecną nie posiadam ;p)
Znalazłem na allegro coś takiego
koparka

Ile dzięki temu w przybliżeniu mógłbym ukopać przez cały dzień ?
Czy komp ma tu jakieś znaczenie czy to już tylko zależy od tej koparki ?
RE: Kopanie BTC
Komp nie ma tutaj znaczenia, ponieważ to będzie kopała koparka.
Co do zysków jakie Ci przyniesie, uwaga ... biorąc pod uwagę wzrost trudności kopania i cenę przez pierwszy miesiąc chodzenia 24/7 wykopie zniewalające 2,4 zł.
może zacznij od kopania w chmurze - bez sprzętu?
dochodowe koparki,to wyższa szkoła jazdy - trzeba sporo zainwestować(kilka tys.) w sprzęt i opłaty za energię.
polecam CEX.IO - przelej sobie uklikane BTC do kopalni,kup za to moc,a ona zacznie zarabiać w ciągu kilku min.
sam tak robiłem na początku mojej przygody z BTC
Nie opłaca się już inwestować w cex.io. W taki sposób nawet sobie nie dorobisz, w ogóle przy obecnej trudności jest to kiepsko opłacalne Wink
Glosy: CMRR (+1)
Nie opłaca sie sam kupilem 2 tygodnie temu 3 takie koparki Big Grin I szczerze to mogę je sobie w tyłek w sadzić jeśli byś kupił takich 10/20 to może coś byś jeszcze wykopał. Ale więcej zarobił na handlu walutami wirtualnymi niż na kopaniu ;D
Czyli bez inwestycji w porządną koparę (kilka tys. zł których nie mam ;P) mogę sobie klikać tylko i może za parę lat wyklikam 1 BTC ? Wink
Sa inne kryptowaluty ktore latwiej wykopac ale sa mniej warte.
to aktualnie którę są na chwilę obecną najbardziej opłacalne ? Chodzi o stosunek szybkości kopania do wartości danej kryptowaluty
tu masz odp

http://coinmarketcap.com/
ile juz zarobiliście
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  btcmines.club [Gra, Kopanie, Misje] fusek 22 11,384 17-06-2018 13:59
Ostatni post: fusek
  Kopanie BTC. Czy nadal opÅ‚acalne? olek1710 1 2,040 24-10-2016 15:23
Ostatni post: Pan Inwestor
  Kopanie BTC? xaxaxa 6 2,184 18-10-2015 06:10
Ostatni post: karasiun
Star Nowa stronka ze zbiorem darmowych BTC. 60+ Faucets i sporo linków z BTC! kac22mtb 9 6,400 08-08-2014 12:02
Ostatni post: luutek321
  [Kopanie] Kopanie BTC przy użyciu zwykÅ‚ego pendrive'a sopel332 5 3,801 13-01-2014 13:02
Ostatni post: ryback

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: