Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzisiaj złapał mnie kanar w autobusie no i nie miałem legitymacji wiec podawałem dane z pamięci. Pytał sie mnie o imię i nazwisko które podałem prawdziwe, imiona rodziców tez podałem prawdziwe ale podałem fałszywy adres zamieszkania. Mam do was takie pytanie czy są w stanie mnie namierzyć nie mając peselu a ino imiona rodziców i moje imię? Kanar wpisał zła godzine bo złapał mnie o 8 a napisał o 7. W autobusie są kamery, no i sie podpisałem pod mandatem;/ co sądzicie o tym, namierza mnie?
U mnie bez peselu mandat jest niewazny, poniewaz nie ma pelnych danych, ale nie wiem jak u Ciebie, nie ma peselu, nie ma co zrobic, ale jakby Cie jakims cudem namierzyli to wysoka kara, za podanie falszywych danych(o ile w przypadku kanarow tez sie liczy).