Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Anulowane Zamówienia

Autor Wiadomość
Anulowane Zamówienia
Sprawdź:
Witam Big Grin

Dziś budzę się rano , wbijam na pocztę i co się ukazuje moim oczom ?

Mail od Lockerz , ucieszony myślę ,że to potwierdzenie wysłania mojej nagrody , wchodzę i widzę :

[Obrazek: sadasvg.jpg]

Jeśli masz podobny przypadek pisz tutaj !!!

Pozdrawiam.
RE: Anulowane Zamówienia
Huhu skoda trochę. Jednak przynajmniej w styczniu powinieneś już z pewnością dostać zamówioną na styczniowym restocku nagrodę.

Mi tak samo anulowali z listopada, a w grudniu dostałem.
Ty Jepi potwierdzenia nie dostałeś wogóle?

Ja dostałem to może mi nie anulują
nie dostałem potwierdzenia , tylko wczoraj zabrali punkty i dziś rano ten mail.

No trudno , ale przynajmniej mam teraz "Czyste konto" w ich oczach i już się nie dowalą .
no ja mam ten sam przypadek tylko ze nie robilem fake kont ani nic w tej sprawie dobrze ze to tylko 200 ptz

Pomogłem? daj plusika -> +
www.namioty24.pl wynajem namiotów
[Obrazek: 794543374.png]
Mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie. Jeppers czitowałeś? :] Jak tak, to powiedz, bo mam nadzieję, że nie zabierają za kliknięcie w "Submit" parę razy punktów...
przykra sprawa, ja jeszcze gorzej się czuje bo nie zamowiłem nic, a jak mi wymyślą powiadomienie, że niby miałem fejki czy coś to ptz pojdą się ...

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Zythus , oni mogli to tak przyjąć jako cheatowanie , ale osobiście nie miałem takich zamiarów , poprostu kumpel mialł buga na kontach i robił następne z mojego zapro.
Współczuje... Ja osobiście dostałem dziś:
Kod:
Congrats!  Your PTZ Place order has been approved.  Your PSP Need for Speed Shift - PSP will be shipped to you from our warehouse later this month.

Big Grin
też mi anulowali zamówienie. zawet ten sam przypadek co aupptera tego wątku. również -425 ;////
Odpowiedz