Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Gdzie Spamowac

Autor Wiadomość
Gdzie Spamowac
Sprawdź:
gdzie spamowac tymi linkami , ostatnio zacząłem spamowac na czatach erotycznych ale to nic nie daje ;/ może na yt ?
RE: Gdzie Spamowac
Na pewno nie tu jest juz wiele podobnych tematów.
a co robisz ?
podaj linka albo coś a nie spamuj .
Glosy: Qwik (+1)
Ehh to zależy od tego gdzie możesz fb i inne portale społecznościowe ostatnio dzieci dorwały się do bota na chomikuj w wyniku czego skrzynka pęka od Wiadomości typu:

Cytat:Siemanko, znalazłem zajebistą stronkę gdzie za darmo doładowywują konto ( jest to strona RP, i dostała dotację od Unii w wysokości 50 mln PLN ) tyle kasy mają na doładowania do nas !! korzystaj !! niech każdy się o tym dowie Zasil 24

Cytat:Chcesz szpiegowac swoich znajomych na facebooku Wink? Zobacz, to dziala! Sam tesuje i jest super moge czytac wiadomosci kazdego mojego znajomego ;D
tnij.org/

Cytat:Bezpłatny konkurs na słuchawki MONSTER BEATS BY DR.DRE STUDIO
Wygrywa co 30 osoba !
Miło zapraszam:zgarnij-sluchawy
Glosy: patryczek1425 (+1)
(09-10-2013 05:39)hertia napisał(a):  Ehh to zależy od tego gdzie możesz fb i inne portale społecznościowe ostatnio dzieci dorwały się do bota na chomikuj w wyniku czego skrzynka pęka od Wiadomości typu:

Cytat:Siemanko, znalazłem zajebistą stronkę gdzie za darmo doładowywują konto ( jest to strona RP, i dostała dotację od Unii w wysokości 50 mln PLN ) tyle kasy mają na doładowania do nas !! korzystaj !! niech każdy się o tym dowie Zasil 24

Cytat:Chcesz szpiegowac swoich znajomych na facebooku Wink? Zobacz, to dziala! Sam tesuje i jest super moge czytac wiadomosci kazdego mojego znajomego ;D
tnij.org/

Wygrywa co 30 osoba !

Łosie swoich tekstów nawet nie umieją napisać -.- . tylko kopiują -.-
Glosy: 3.14 (+1), adek112233 (+1), Mag!c (+1), patryczek1425 (+1)
(09-10-2013 09:52)DeoRIP napisał(a):  
(09-10-2013 05:39)hertia napisał(a):  Ehh to zależy od tego gdzie możesz fb i inne portale społecznościowe ostatnio dzieci dorwały się do bota na chomikuj w wyniku czego skrzynka pęka od Wiadomości typu:

tnij.org/

Wygrywa co 30 osoba !

Łosie swoich tekstów nawet nie umieją napisać -.- . tylko kopiują -.-
Każdy orze jak może
(08-10-2013 14:41)wojtek1436 napisał(a):  gdzie spamowac tymi linkami , ostatnio zacząłem spamowac na czatach erotycznych ale to nic nie daje ;/ może na yt ?

Wszelkiego rodzaju czaty internetowe, portale społecznościowe, fora internetowe, serwisy związane z tematyką oferty
a są boty ?
Sa różne sposoby zarobku ja odkrylem nowy który nigdy się nie skończy, pracowalem 30 min i już ponad 26 zł uzbieralem a gdzie tu do rana
No to nic tylko pogratulować Big Grin Zapewne nie będziesz chciał się podzielić tym sposobem, ale byłbym wdzięczny gdybyś napisał mi podpowiedź na PW Smile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości