Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bramka SMS by JaTuDensze

Autor Wiadomość
Bramka SMS by JaTuDensze
Sprawdź:
Witam!
Naszła mnie dzika myśl !! Big Grin
Mianowicie program partnerski "Bramka SMS" w którym to dopiero po wpisaniu swojego nr telefonu i potwierdzeniu pinu będzie można niby wysyłać smsy z bramki co oczywiście będzie fejkiem Smile
Co wy na to ?Smile Jak już było to przepraszam .
RE: Bramka SMS by JaTuDensze
Byłem pierwszy. Już to zaproponowałem w temacie na nowy program przez EASYSUBTongue

A$AP, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Uh Big Grin Nie czytałem zabardzo bo dalej nie wiem jak z tymi wypłatami i jak musze odprowadzić coś od tej kwoty.. Tym powinna zając się firma a nie "pracownicy"
A w dodatku już nawet ktoś napisał ,że po co dawać takową bramkę jak ludzie którzy z niej korzystają to są ludzie którzy albo nie mają pieniędzy na swoim koncie ,albo nie mają telefonu.
Glosy: matek697 (+1)
Zacznijmy od tego, że to ja pierwszy dałem ten pomysł Wink
Boże, a kogo obchodzi kto dał ten pomysł? Będziecie się teraz kłócić jak dzieciaczki kto był pierwszy? Ważne jest to ,że pomysł jest beznadziejny i wątpię aby został zrealizowany.
@squmany właśnie chodzi o to , że jeżeli sie nie ma kasy na koncie to co mu szkodzi właczyc subskrybcje bo i tak mu kasy nie weźmie bo niby z czego ? Otóż nie wystarczy że doładuje konto i już ma kase na koncie więc jest z czego ściągać a doładowywać telefon trzeba wiec.. 2 sprawa kto w dzisiejszych czasach nie ma telefonu? Nie przesadzaj ...
Q gdzie jest napisane ze musi doladowac??
No to po co komuś telefon z którego nigdy się nie da zadzwonić?.. A po 2 jak nie doładujesz przez określonczy czas to ci zablokują karte.
Niekoniecznie. W Orange masz ważność konta na rok lub dwa bez doładowywania.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: